A Breaking Bad és a Better Call Saul sztárjából is szuperhős lehet

A Breaking Bad és a Better Call Saul sztárjából is szuperhős lehet

A színész egy eseményen tartott előadás során említette az izgalmas hírt, amit a hallgatóság hatalmas örömmel fogadott.

Giancarlo Esposito sok évtizede tapossa a színészi pályát, azonban az igazi áttörést és a világhírnevet a Breaking Bad sorozatban betöltött szerepe – Gustavo Fring – során nyújtott színészi alakítása hozta el a számára. A sorozat befejezte után ismét belebújhatott Gus bőrébe –hála a Better Call Soulnak –, és ezúttal még több szerep jutott neki. Mivel a simlis ügyvéd pályafutása nemrégiben lezárult, kérdéses maradt, hogy Giancarlo Esposito a jövőben milyen szerepekben lesz látható.

Ezeket olvastad már?

A színész részt vett a napokban egy eseményen, ahol előadást tartott, valamint kérdésekre válaszolt. Ezen alkalom során említette meg, hogy még a hollywoodi sztrájk előtt beszélt James Gunn-nal, egy lehetséges DC-filmben való szereplésről, amit a jelenlévők nagy ujjongással fogadtak. Ennél többet sajnos nem osztott meg a hallgatósággal, azonban az, hogy ez tömegek előtt nyilvánosan ki lett jelentve, több mint biztató.

Giancarlo Espositot nehéz lenne egy főhős bőrében elképzelni, inkább egy zseni gonosz illik hozzá az eddigi karakterei alapján, de ki tudja, lehetséges, hogy meglep bennünket, hiszen egy kiváló színészről beszélünk.

Kövess Minket!