Tippeld meg, hogy mit neveztek el Tom Hardy Venomjáról

Tippeld meg, hogy mit neveztek el Tom Hardy Venomjáról

Örökre a történelem részévé vált a brit színész és a szimbióta.

Képzeld el azt a szituációt, hogy kutatóként felfedezel egy új pókfajt. Már ettől a kijelentéstől sokan most elmenekülnek a képernyők elől, tőlük elnézést kérünk, de illusztráció gyanánt még képek is megjelennek majd az alábbiakban arról a nyolclábúról, amelyiket Venomious tomhardyi névre kereszteltek el.

Ezeket olvastad már?

Az ausztrál-brazil tudósokból álló csoport a kenguruktól hemzsegő kontinensen talált rá a kis tomhardyire, aki megihlette őket. Eddie Brock karakterének nagyszájú változata antihősként próbálja megvetni a lábát a Marvel-filmek világában, ami összességében nem egyszerű feladat. Bár a kasszáknál egész vállalhatóan teljesített az első és a második rész is, valamiért mégsem sikerült megütni a kritikusoknál még az átlagos szintet sem, ha modern szuperhősös alapanyagról van szó. A Carnage elleni vérfürdőn (azaz pont nem, mert PG-13-ben mutatták be) kifejezetten kínos pillanatokból nem volt hiány, de ennek ellenére már berendelték a Venom-előzményfilmet szintén Tom Hardyval a főszerepben.

Az új nemzetség kiemelt tagja a Keresztespókfélék családjába tartozik, amelyek jellegzetesek sugárirányú keretfonalakból szőtt hálójukról, amelyeket ragasztócseppel ellátott fogófonalakkal egészítenek ki. Hogy a Venomious tomhardayi csípésével át lehet-e változni Oscar-díjra jelölt világsztárrá, az egy olyan kérdés, amire a választ szerintem nem igazán szeretné tudni a társadalom.

Kövess Minket!



Gamer szótár