Vegyétek meg a jegyeteket az Esport1 Piacon és már mehettek is a Feláldozh4tóak vetítésére

Vegyétek meg a jegyeteket az Esport1 Piacon és már mehettek is a Feláldozh4tóak vetítésére

Barney és a csapat megint fontos küldetést kap.

A zsoldoscsapatot csak akkor hívják, ha már minden kötél szakadt. Mert tudják, ha ők indulnak bevetésre, akkor ott kő-kövön nem marad. Egy terrorista szervezet nukleáris fegyvereket akar csempészni, ami kirobbanthatja akár a harmadik világháborút is. Persze Oroszországban az Egyesült Államoknak nincs jogköre, ezért fordulnak Barney (Sylvester Stallone) bandájához. Itt az ideje, hogy újra összeálljon a legendás gárda. Visszatér Christmas (Jason Statham), Gunner (Dolph Ludngren), Marsh (Andy Garcia) és Toll Road (Randy Couture) is. De itt az ideje a vérfrissítésnek. Így kerül a képbe Easy Day (50 Cent), Gina (Megan Fox) és Lash (Levy Tran). Az egyszer biztos, hogy mindenki csak az odaútra vette meg a jegyet.

A Fórum Hungary jóvoltából, szeretnénk meginvitálni titeket A Feláldozh4tóak vetítésére. Ehhez nem kell mást tennetek, mint felkeresni az Esport1 Piacot és az E1 pontjaitokból megvenni a jegyeket. De ne habozzatok túl sokáig, mert a helyek limitáltak. Lássuk, hogy pontosan mit is kell tennetek, ha szeretnétek ott lenni.

  • Keressétek fel az Esport1 Piacot és vegyétek meg a jegyeket!
  • E-mailben megkapjátok a vetítéssel kapcsolatos információkat!
  • A jegyeket az ország bármely Cinema City mozijában felhasználhatjátok (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Sopron, Szeged, Budapesten az Allee, Aréna, Campona, Duna Pláza, Mammut, Westend)
  • A jegyeket munkanapokon (hétfőtől-csütörtökig) használhatjátok fel.

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATOT ITT TALÁLJÁTOK.

Kövess Minket!



Gamer szótár