Ott is van: Bluerzor bekerült a Team Heretics LEC csapatába

Ott is van: Bluerzor bekerült a Team Heretics LEC csapatába

Hamarosan Flakked, Evi és Vetheo oldalán láthatjátok a legjobb magyar dzsungelest.

Minden évben a League of Legends esport egyik legnagyobb eseménye a Karmine Corp saját rendezésű show-ja. A KCX3 (azaz Karmine Corp vs The World) már a harmadik ilyen rendezvény lesz, amit Párizsban, élő közönség előtt bonyolítanak le. A főbb szerepekben ezúttal a frissen megkoronázott, a 2023-as nyári EMEA Masters bajnokcsapata, valamint a Team Heretics LEC együttese bukkannak fel, de természetesen helyet kap majd a VALORANT (KC vs T1 VCT-meccs), valamint azon belül a Game Changers is, ahol női ötösök (KC GC vs LOUD GC) küzdenek meg egymással. A legfontosabb azonban, hogy ott lesz a francia fővárosban Subicz "bluerzor" Dániel, aki Jankos helyett ugrik be az EMEA-régió topligájában harcoló TH kezdő dzsungeles szerepkörébe.

Ezeket olvastad már?

LEC-csapatban bluerzor, legalábbis egy show meccs erejéig biztosan

Már nem is kell sokat várnotok arra, hogy igazi sztárok oldalán harcoljon a győzelemért a legjobb magyar jungler. A Team Heretics vs Karmine Corp összecsapást szeptember 16-án 21:30-tól rendezik meg élőben, az eseményeket természetesen követhetitek majd a legnagyobb streamingoldalakon. A TH-ból nemcsak Jankos hiányzik, hanem Mersa is, a görög támogató helyére marlon érkezik, aki korábban a Los Hereticsben játszott már együtt Flakkeddel. 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy 2024-ben Jankos helyét bluerzor veszi majd át az LEC 2024 Winter Splitben, azonban mindenképpen jó jel az, hogy hatalmas közönség előtt megmutathatja tehetségét a 24 éves magyar srác, aki 2022-ben EMEA Masters győzelmet és döntő MVP-díjat ünnepelhetett

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.