Bámulatos új előzetesen a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Bámulatos új előzetesen a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Őrült CGI előzetest kapott a Cyberpunk 2077 kiegészítője, a Phantom Liberty.

Néhány napra vagyunk a Cyberpunk 2077 első és utolsó kiegészítőjének megjelenésétől, a CD Projekt RED pedig alaposan rákapcsolt a hype vonat sebességére. Még egy Night City Wire eseményt is összehoztak! Pár perccel ezelőtt ért véget és bár sok mindenről meséltek a  fejlesztők, az új zenékről, az új rádióállomásokról, az új képességekről, Night City új területéről - Dogtownról - a leizgalmasabb mégis az új előzetes és maga Idris Elba volt.

Ezeket olvastad már?

Az alapjátékban is fergeteges karakterek voltak, Keanu Reeves pedig kiemelkedett közülük. Hasonló a helyzet a DLC-vel is, ám itt Idris Elba viszi a pálmát, aki az új történet egyik központi karakterét alakítja, Solomon Reedet, az Új Egyesült Államok egyik legkiválóbb ügynökét. Az új előzetes 7 évvel a Phantom Liberty előtt kezdődik, Reed pedig mintha megfáradva, de elégedetten fordítana hátat Night Citynek. A gond csak az, hogy épp saját kormánya és munkatársa árulják el őt és ahogy az előzetesben is látható, elég csúnyán elintézik. Reed mégis túléli, 7 évvel később pedig szinte szó szerint az ölébe pottyannak árulói és pontosan innen kezdődik V és Reed közös kalandja!

Elképesztő DLC-nek ígérkezik a Phantom Liberty, ami nem egy szimpla kiegészítő lesz, de gyakorlatilag 2.0-ra emeli az alapjátékot is. Lesznek ingyenes újdonságok és olyanok is, amik csak a DLC megvásárlása után aktiválódnak. Hogy pontosan mikre kell számítanunk és mik lesznek ingyenesek, azokról a következő cikkben írtunk.

És a végére egy örömhír! A Cyberpunk 2077 2.0-ás frissítése már szeptember 21-én élesedik, öt nappal később, szeptember 26-án pedig jön a DLC, a Phantom Liberty!

Kövess Minket!



Gamer szótár