Bekerült Risitas, azaz a KEKW-emote a League of Legendsbe

Bekerült Risitas, azaz a KEKW-emote a League of Legendsbe

Kicsit nehezen lehet megszerezni ezt a kozmetikai tartalmat, de mindenképpen megéri.

A League of Legends kreatív csapata kifejezetten jól informáltnak tekinthető, ha az éppen aktuális mémekről van szó. Ezek implementálása a játékba több módon megtörténhet, de a legegyszerűbb, ha hangulatjelként kerülnek be a játékba. Ezek a kis extrák feldobják a mérkőzéseket, teret engednek a "bm-elésre", valamint nem nyomkodásuk magasan tartja az APM-et, mint láthatjátok azt több profinál. A 13.18-as LoL-frissítéssel csatlakozott a megszerezhető kozmetikai tartalmak népes csapatához egy olyan emote, ami minden kétséget kizáróan El Risitasnak állít emléket.

Braum KEKW

Sajnos az internetes legenda már nincs közöttünk, ugyanis Joan Joya Borja 2021. április 28-án elhunyt. A spanyol humorista 2007-ben adta azt a bizonyos interjút, ami azóta az örökkévalóság részévé vált. A KEKW, valamint ennek végtelen permutációja megtalálható a legnagyobb streaming oldalakon, ahol minden vicces és röhejes pillanatban lehet spamelni a tartalomgyártók és a többi néző legnagyobb örömére. 

Ezeket olvastad már?

A fent látható hangulatjelet nem a legegyszerűbb megszerezni, ugyanis sem kék esszenciából, sem RP-ből nem tudod megvásárolni. Mivel az "esportos" kategóriába esik, ezért csak akkor lehet a tiéd, ha a lolesports.com oldalán nézel egy kompetitív mérkőzést, ahol véletlenszerűen eshet kapszula, amiből kinyithatod az emote-ot. Legközelebb a Worlds Qualifying Series eseményén lehet majd farmolni a dropokat, utána azonban kezdődik a világbajnokság, ahol garantáltan összegyűjthetsz minden olyan dolgot, amit elrejtettek a rioterek a kapszulákban.

Kövess Minket!



Gamer szótár