LoL: Teljesen érthetetlen módon változott meg egy ikon

LoL: Teljesen érthetetlen módon változott meg egy ikon

Sajátos megoldásokkal frissíti a League of Legendset a Riot Games.

Egyelőre semmi jele nincs annak, hogy óriási vizuális fejlesztéseken dolgozna a háttérben a Riot Games a League of Legends kapcsán. Jelenlegi formájában teljesen elégedettek lehetnek a játékosok azzal, ahogyan kinéz az Idézők szurdoka és az Ordító szakadék, legyen szó a sárkányokról, hősökről, minionokról és az egyéb elemekről. Mindezek ellenére azért nem lazsálnak a grafikusok, ugyanis szép lassan az összes hős (!) megkapja az új ikonokat. Ezek egy része a kliensben érhető el, a többivel játékon belül találkozhattok. Pont egy ilyen ikoncsere váltott ki most indulatokat a közösség tagjaiból, ugyanis a Pókkirálynőhöz úgy nyúltak hozzá a rioterek, amire egyáltalán nem volt szükség.

A probléma

A fenti képen bal oldalon látható a régebbi változat, jobb oldalon az, amire a Riot szerint le kellett cserélni az ikont. Amíg az egyikről sugárzik félelem, tényleg érezni azt, hogy egy kegyetlen ragadozóval van dolga az idézőnek, a másikról ez egyáltalán nem mondható el. Gyerekes, egyáltalán nem érezni a gyűlöletet és a dühöt Elise tekintetén keresztül. 

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy bár jószándék vezérli a Riotot, néha nagyon nem tudják belőni azt, hogy mire is van igazán szüksége a játékosoknak. Remélhetőleg beismerik a tévedésüket, majd újra megrajzolják ezt a kozmetikai tartalmat. Az biztos, hogy Elise mostanában nem igazán kap nagyobb szerepet, ugyanis a népszerűsége alapján a 165 hősös mezőnyben a nem túl előkelő 149. pozíciót foglalja el. A játszhatatlanság határát súrolja, ami nem túl jó előjel a Worlds előtti hetekben. A korai szakaszban kifejezetten hatékonyan működő AP-s junglerek alapból nincsenek túl sokan, ezért nagy érvágás Elise gyengélkedése azoknak, akik ezt a játékstílust részesítik előnyben. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár