Ha nem változtat, hamarosan visszavonulhat Mark Wahlberg a színészkedéstől

Ha nem változtat, hamarosan visszavonulhat Mark Wahlberg a színészkedéstől

Már a jövőjére gondol, és van abban valami, amit mond.

A veterán színész, producer és vállalkozó felkerült a Cigar Aficionado szeptember-októberi számának címlapjára és ennek apropóján beszélgetett el a kiadóval. Mesélt a múltjáról, jelenéről és jövőjéről is. Meglepő módon arról is beszámolt a jelenleg 52 éves színész, hogy nem tudja meddig bírja még a kamerák előtt.

Ezeket olvastad már?

„Az biztos, hogy mostanában keményebben dolgozom, mint valaha. Bizonyos vállalkozásokat az ember felépít, majd továbbadja vagy kiszáll belőlük. Remélhetőleg a gyerekeim visznek néhányat tovább, de majd meglátjuk, mi érdekli őket, azonban nem hiszem, hogy még sokáig fogok színészkedni abban az ütemben, ahogyan most is teszem. Ez a legnehezebb dolog jelenleg az életemben.”

Ez a tempó a közelmúltban olyan filmeket eredményezett, mint az Énidő (Me Time, 2022), a Stuart Atya (Father Stu, 2022), az Uncharted (2022), a Végtelen (Infinite, 2022), a Good Joe Bell (2020) és a Spenser az igazság nyomában (Spenser Confidential, 2020). Emellett további projektekben is aktívan részt vállalt az elmúlt időszakban, ezért láthatjuk majd a következő alkotásokban is: Arthur the King, The Union, The Family Plan, Flight Risk és a The Six Billion Dollar Man. A széleskörű beszélgetés során Wahlberg beszélt a családról, a hitről és arról, hogyan segített neki producerként saját lehetőségeket teremteni, hogy változatosabbá tegye hollywoodi életrajzát.

„Kényszerűségből kezdtem el producerkedni. Nem akartam csak ülni és várni, hogy Brad Pitt, Tom Cruise vagy bárki, aki már előttem befutott, elhalasszon egy filmet, amíg én rá nem tehetem a kezem. Mindig proaktívan próbáltam olyan anyagokat és dolgokat találni, amiket én magam is létre tudtam hozni. Amivel a saját sorsomat alakíthatom.”

Ezzel kapcsolatban Wahlberg elismerte, hogy akár még tovább feszegetheti a határait azzal, hogy a rendezői székbe pattan és néhány másik nagy tehetséggel – köztük a következő generációval – vág bele a munkába. Addig is teljes mértékben lefoglalja a saját márkájának felépítése, amelyhez például a Flecha Azul tequila is tartozik.

Kövess Minket!



Gamer szótár