Heti akciós LoL-skinek: Ezúttal 4 hőskinézet ára kúszott 500 RP alá

Heti akciós LoL-skinek: Ezúttal 4 hőskinézet ára kúszott 500 RP alá

Delet ütött az óra, legalábbis az akciós skinek listáján.

Egy kicsit csendesebben telnek a hetek a League of Legendsben, ugyanis sem a látványos, új kozmetikai tartalmak, sem a grandiózus frissítések nem uralják jelenleg a közbeszédet. Ez annak is köszönhető, hogy a Riot Games minden erejével azon dolgozik, hogy az október 10-én induló 2023-as LoL-vb a lehető legjobban sikerüljön. A helyszín ezúttal Szöul, avagy a történelem során először játszhat az év legfontosabb versenyén hazai közönség előtt Faker és a T1. A látványos esemény minden mozzanatát élőben követheted magyar nyelven, sőt a döntőt akár moziban, a lehető legnagyobb vászon előtt élheted át.

Ezeket olvastad már?

Akciós hősök

A következő egy hétben az alábbi öt karaktert vásárolhatod meg olcsóbban, de csak és kizárólag RP-ből.

  • Bel'Veth - 585 RP (-40%)
  • Yasuo - 351 RP (-40%)
  • Graves - 396 RP (-55%)
  • Swain - 316 RP (-60%)
  • Janna - 292 RP (-50)

Annak ellenére nem növeli meg az olcsóbban kapható bajnokok számát a Riot, hogy Briar megjelenésével már 165-re bővült a számuk.

Akciós skinek

A listán ezúttal egyetlen olyan tematika van, amelyik több taggal képviselteti magát. Ez a High Noon, ami be kell vallani, hogy az egyik legjobban sikerült az összes "család" közül. 500 RP alatt 4 kozmetikai tartalom vár rád, valamint most egyik tételnek sem sikerült 1000 RP fölé tornázni az árát. Sajnos 60%-os kedvezményt ezúttal nem aggattak rá sem 520 RP-s, sem 750 RP-s kinézetekre, így 390 RP-nél olcsóbban most nem kaparinthattok meg egyetlen gúnyát sem.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár