Hirdetés

LoL: Változtatnak a pingrendszeren a Riotnál, nincs több "kösd fel magad"

A fejlesztők véleménye szerint ráfér az átdolgozás a pingelésre.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztőcsapatának egyik vezetője, Riot Auberaun osztotta meg a közösségi média oldalán, hogy a Riot Games a 13.19-es LoL-patchben átalakítja a pingelés rendszerét. Nem kell egy teljes reworkre gondolni, egyszerűen csak leszűrték a tapasztalatokat az elmúlt hónapokban összegyűjtött adatokból. A 2023-as világbajnokságra készülő frissítésben az egyik pinget egyszerűen kitörlik, egy másikat meg úgy dolgoznak át, hogy az ne legyen felhasználható a csapattársak inzultálására. A cél egy biztonságos és barátságos környezet kialakítása az Idézők szurdokában és az Ordító szakadékban, ahol az ég kék, a Nap süt, a folyóban meg kacsák úszkálnak.

Ezeket olvastad már?

Mi változik a pingelésben jövő hét szerdától?

Először is az XY hős életben van (pl.: Kha'Zix - Alive) pingelést, amit eddig a statisztikai táblán lehetett vadul kattintgatni, mostantól csak az látja, aki rányom. Nem lehet vele inzultálni a társakat, nem lehet az idegszálaiból csomót kötni a többi szövetségesnek. A tárgyak és töltési idők ugyanúgy láthatóak maradnak a teljes csapat számára, ebben nincs változás.

A másik nagy módosítás, hogy a Bait pinget egyszerűen kitörlik a LoL-ból. Többen kritizálták azért a Riotot már az új rendszer kialakítása utáni első pillanatokban, hogy ezt a "kampót" egyáltalán ebben a formában betette a játékba. Sajnos rájöttek a fejlesztők is, hogy nem a célnak megfelelően használták a "csalizást", ezért drasztikus lépésre szánták el magukat. A jövőben valamivel pótolják majd, de most átmenetileg eggyel kevesebb opcióból tudnak majd választani az idézők, ha pingekkel szeretnék jelezni a mérkőzésen történő eseményeket.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés