Az idióta szendvics mémből készít tévésorozatot Gordon Ramsey

Az idióta szendvics mémből készít tévésorozatot Gordon Ramsey

Ami egykor csak egy mém volt, ma már sokkal több.

Mint kiderült, Gordon Ramsay az ikonikus "idióta szendvics" idézetéből egy valódi tévéműsort készít, amelynek forgatása még idén elkezdődik. Ramsayt aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen a világ leghíresebb szakácsa. Ennek ellenére a kitüntetett séf és étteremtulajdonos, talán leginkább a legendás dühkitöréseiről ismert. Az ordibálásaival, oltásaival, beosztottjainak a kiosztásával és a hihetetlenül felpaprikázott hangulatú sorozatainak köszönhetően mára már szinte mindenki ismeri milyen az, amikor kifejezi a nemtetszését valamivel kapcsolatban. Elképesztő és sokszor visszataszító a viselkedése a képernyőn, mégis milliók imádják a stílusát.

Ezeket olvastad már?

Bár vitathatatlanul a legikonikusabb mondata nem a saját műsorából származik. A mára már halhatatlanná vált "idióta szendvics" idézetét James Corden Late Late Show-jának egyik jelenetéből vette át. Ennek ellenére ez a mondat a közösségi média egyik legkedveltebb mémje lett és a mai napig rengetegen használják. A hírnevet kihasználva Ramsay most bejelentette, hogy elkészül az idióta szendvics mém ihlette tévéműsor.

A videóban történő bejelentést követően az is kiderült, hogy még idén novemberben nekivágnak és Las Vegasban leforgatják a Fox számára az idióta szendvicset, amely gyakorlatilag egy szendvicskészítő versenyt takar. A résztvevők összemérhetik a tudásukat és megalkothatják a legfantasztikusabb szendvicseket, és természetesen a legjobbak hírnévre tehetnek szert, valamint pénznyereményben részesülnek. Emellett a végső győztes azt a kiváltságot is elnyeri, hogy a mesterművét Gordon Ramsay az egyetlen igazi idióta szendvicsévé koronázza.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN