Stáblista utáni jelenet árulkodik a Lies of P készítőinek terveiről

Stáblista utáni jelenet árulkodik a Lies of P készítőinek terveiről

Mit szóltok hozzá? Elég vad ötlet, nem?

Nem tudjuk, hogy valaha lesz-e olyan csapat, lesz-e olyan játék, ami letaszítja a trónról a FromSoftware-t és alkotásait. A japán brigád megteremtette és talán tökélyre is vitte a soulslike műfajt, ami immár hosszú évek óta virágzik, rengeteg játékot kaptunk már amik így vagy úgy, de a Demon's Souls és Dark Douls játékokból merítettek ihletett. Volt persze köztük sok silány koppintás is, ám a frissen megjelent Lies of P nem ilyen. A már jól ismert Pinokkió-sztorit feldolgozó program ízig-vérig soulslike, de kellően egyedi, izgalmas és eddig egy soha nem látott módon dolgoz fel egy már ismert mesét.

Ha érdekel titeket a játék, olvassátok el a PCGuru tesztjét!

Innentől kezdve spoileresek a sorok, szóval csak az olvassa tovább, aki már végigjátszotta a Lies of P-t vagy akit nem zavar, hogy előre megtudja mit is rejt a játék stáblista utáni jelenete. Mert bizony ilyen is van!

A picit több, mint egy perces videóban egy rejtélyes tesz jelentést munkájáról telefonon keresztül és elejt egy nevet is, Dorothy. A karakter elmondása szerint mihelyt visszatér, megtalál egy másik fontos figurát is, Dorothyt is. Ezek után pedig feltűnnek a piros cipők is, amiket háromszor össze is csapnak.

Mi ez, ha nem egy tökéletes utalás az Óz, a csodák csodájának főszereplőjére?! Lehet, hogy a fejlesztők nem csak Pinokkió történetét szeretnék feldolgozni, de más jól ismert és kedvelt történetekhez hozzá nyúlnak majd? Ti mit szólnátok egy az Óz világában játszódó soulslike játékhoz? Mi örülnénk neki, az biztos!

Kövess Minket!



Gamer szótár