LoL: Az 5 legritkább LoL-skin nyomában

LoL: Az 5 legritkább LoL-skin nyomában

Ha ezekkel a skinekkel találkozol az Idézők szurdokában, akkor mindenképpen csinálj róla emlékbe egy képernyőmentést.

A Riot Games óriási bevételeket termel minden egyes nap csak abból, hogy valódi pénzért árusítja az egyes videójátékaiban megtalálható kozmetikai tartalmakat. Az élen természetesen a League of Legends jár, ugyanis a világ legnépszerűbb MOBA-ja elképesztően nagy közösséget mozgat meg. Százmilliónál is többen indítják el havonta legalább egy alkalommal a LoL-t, amelybe tömött buszokkal szállítják a fejlesztők az újabbnál újabb megvásárolható kozmetikumokat. Skinek, ikonok, hangulatjelek, chromák hatalmas mennyiségben tornyosulnak a kliensen belül, azonban van egy rejtett fiók, ahol olyan különlegességek lapulnak, amelyre jelenleg nem lehet rátenni a kezét még a leggazdagabb idézőknek sem. Az alábbiakban megtaláljátok azt az 5 hőskinézetet, ami talán a legritkábbnak számít jelenleg a LoL-ban.

Ezeket olvastad már?

Miért kell újraértelmezni a toplistát?

Az ok viszonylag egyszerű. Idén júliusban a kínai szerveren debütált az Orange Essence Mall, ahol narancs esszenciából meg tudták venni a játékosok az alábbi skineket:

  • Young Ryze
  • Black Alistar
  • Unchained Alistar
  • Urfwick
  • King Rammus
  • Vizier Malzahar
  • Silver Kayle

Bizony, legendás gúnyákat tettek limitáltan elérhetővé a rioterek, ami jelentősen csökkentette azoknak a fiókoknak az értékét, amelyeken ezek ott lapultak a gyűjteményben. Egyelőre arról nem tudni, hogy más régiókba is bevezetné-e ezt a remek kis funkciót a Riot Games, így csak irigykedni lehet azokra, akik a világ legnépesebb szerverén játszanak.

Az alábbi galériában megtalálod a 2023-ban legritkábbnak tekinthető 5 LoL-skint!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár