LoL: Ezért bukkan fel egyre több AD LeBlanc a Riftben

LoL: Ezért bukkan fel egyre több AD LeBlanc a Riftben

A győzelmi aránya alapján nem kéne ennyire erőltetni, de nagy kár, hogy a játékosok többségét ez nem igazán érdekli.

A Riot Games elképesztően nehéz helyzetben van, ugyanis hiába próbálják az AD-s ösvényről leterelni LeBlanc-t, az alapvetően burst mage-ként számon tartott karakter nem igazán engedelmeskedik a játékegyensúlyért felelős csapat akaratának. Az idézők ezúttal egy olyan buildet találtak ki LB-re, amelynek köszönhetően top és mid között flexelhető a hős, miközben egyáltalán nem érdekli, hogy milyen ellenféllel néz farkasszemet. Az AD LeBlanc nem mém, hanem egy tényleg bevált pick, ami sokak szerint free LP a mostani 13.18-as metában.

Ezeket olvastad már?

Milyen tárgyakat kell építeni az AD LeBlanc-ra?

Természetesen mindennek az alapja a Statikk Shiv, ami bár egyre kevesebb AP-s szorzóval rendelkezik, még mindig megkönnyíti a minionok takarítását a mágus esetében. Ezután jöhet a Trinity Force, ami extra sebzést jelent szinte minden alaptámadásra, plusz a bónusz mozgási sebesség és AD sem jön rosszul. A harmadik tárgy a Hullbreaker, avagy innentől indulhat be igazán a váltott ösvénytolás. Rengeteg sebzés, hatalmas szívósság, a dupla Distortion (W) miatt meg olyan menekülési lehetőségek, amivel többnyire nem tud mit kezdeni az ellenfél. Negyedik item lehet a Stormrazor, ezután többnyire meg vége a mérkőzésnek. Cipőből a Berserker's Greaves a nyerő, az extra AS többet ér, mint a  bónusz képességgyorsítás vagy a magic pen.

Az ismertebb profik közül legutóbb az EMEA Masters immár negyedik alkalommal megkoronázott királya, SAKEN pickelte, de Wunder, Showmaker, EMENES és Febiven is játszotta ezt a kicsit szokatlan választást rangsorolt mérkőzésen az elmúlt nap során.

Kövess Minket!



Gamer szótár