Ha kell egy kis borzongás, akkor van pár jegyünk a Fűrész 10. részére

Ha kell egy kis borzongás, akkor van pár jegyünk a Fűrész 10. részére

John Kramer már alig él, de a bosszú még mindig hajtja.

A rák még a legjózanabb embert is arra készteti, hogy irracionális dolgokat csináljon. De, ha ez az ember John Kramer, akkor az eredmény olyan borzasztó, amit még el sem tudunk képzelni. A Fűrész-sorozat tizedik részében visszautazunk az időben az első és második epizód közé, ahol John Mexikóba utazik a gyógyulás reményében. De a csoda műtét csak átverés és ez egy új, hátborzongató célt ad a haldokló ember életének

A Fórum Hungary jóvoltából, szeretnénk meginvitálni titeket A nemzet aranyai magyar dokumentumfilm vetítésére. Ehhez nem kell mást tennetek, mint felkeresni az Esport1 Piacot és az E1 pontjaitokból megvenni a jegyeket. De ne habozzatok túl sokáig, mert a helyek limitáltak. Az első 30 vásárló, páros belépőt kap. Lássuk, hogy pontosan mit is kell tennetek, ha szeretnétek ott lenni.

  • Keressétek fel az Esport1 Piacot és vegyétek meg a jegyeket!
  • E-mailben megkapjátok a vetítéssel kapcsolatos információkat!
  • A jegyeket munkanapokon (hétfőtől-csütörtökig) használhatjátok fel.
  • A jegyeket az ország bármely Cinema City mozijában felhasználhatjátok (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Sopron, Szeged, Budapesten az Allee, Aréna, Campona, Duna Pláza, Mammut, Westend)

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár