Megelevenedik a Squid Game, a tét 4,5 millió dollár

Megelevenedik a Squid Game, a tét 4,5 millió dollár

De akkor is Mr. Beast volt az első, aki rekreálta a nagysikerű sorozatot.

A koreai sorozat szinte meglepetésszerűen tarolta le 2021-ben az internetet és a nézettségi listákat. Miután megjelent a streaming-platformon, a következő napokban és hetekben ez volt a legkeresettebb kifejezés a Google Trends-ben, ezt osztották meg a legtöbben a Facebook és a Twitter hasábjain és videók ezrei készültek hozzá a YouTube-on. Ez persze azt is jelentette hogy a világ legnagyobb influenszerei is ezzel foglalkoztak. Mr. Beast a saját csatornáján még újra is alkotta az egészet, persze a véres és borzalmas részletek nélkül. De most a történet még tovább pörgött, hiszen a Netflix is úgy gondolta ideje még egy bőrt lehúzni róla. Nemsokára jön a Squid Game: The Challenge.

Ahogy az eredeti sorozatban, itt is 456 játékos kap helyet. Ők fejenként 10 000 dollárt jelentenek és így jön össze a 4,56 milliós főnyeremény. A valóságshow készítői elárulták, hogy ugyan a műsorban nem kell aggódni a résztvevők testi épségéért, de arra se számítson senki, hogy finomkodnak majd. Pszichikailag mindenkinél feszegetik majd a határokat és eljön majd a pillanat, amikor fel kell tenni a kérdést, hogy mennyit ér a győzelem. Ha valaki jól építi ki a szövetségeit és a megfelelő pillanatban szúrja hátba, persze csak átvitt értelemben a barátait, akkor sokkal nagyobb esélye van ott lenni a végső megmérettetésen. 

A Squid Game: The Challenge november 22-én debütál majd a platformon. A megszokottól eltérően pedig nem egyben kerül majd fel. Egyszerre csak pár epizód lesz elérhető és a nézőknek akár heteket is várniuk kell majd a következő adagra. Meglátjuk szól-e majd akkorát, mint a nagy testvér.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN