A Netflix is megerősítette, jöhet az Alice in Borderlands 3. évada

A Netflix is megerősítette, jöhet az Alice in Borderlands 3. évada

Akkor a végén látható Joker-kártya tényleg a folytatást jelentette.

Az elmúlt években egyre több olyan sorozat és film jelenik meg a streaming-oldalakon, ami japán vagy koreai mangán alapul. Az egyik első és talán máig a legnépszerűbb a Squid Game volt, de az Alice in Borderlands is sokakat ültetett a képernyők elé. Utóbbiról a legtöbben úgy gondolták, hogy a második évad után véget ért. Egy hihetetlenül izgalmas évadzáró után a fura játékvilágban ragadt emberek többsége kiszabadult és a főhőseink egy kórházban ébredtek fel, egy kiadós amnéziával. Az utolsó epizódban még azt is láttuk, hogy Arisu és Usagi ugyan nem emlékeznek egymásra, azonban gyorsan ismét barátok lesznek. De, amikor leülnek egy asztal mellé, ott találnak egy pakli kártyát és az egyik kártyalapon megjelenik a Joker.

A széria végigkövette a manga történetét és fő sztoriszál véget is ért. Azonban a népszerűsége miatt az író, Haro Aso két spin-offot is írt, amiben még bőven van lehetőség. Nemrég pedig a Netflix is megerősítette, hogy a halálos-játékok még legalább egy körre visszatérnek. A rajongók legnagyobb örömére Yamazaki Kento (Arisu) és Tsuchiya Tao (Usagi) is újra eljátssza majd a szerepét. Szintén nagyszerű hír, hogy a rendező, Sato Shinsuke is elvállalta a harmadik szezont.

“A rajongók számíthatnak rá, hogy a kedvenceik visszatérnek és újabb szintre lépnek a Borderland veszélyes világában.”

Arról, hogy a sorozat mikor kerülhet fel, egyelőre nincsenek pontos információk. De, ha abból indulunk ki, hogy az első és második évad között kicsit több mint 2 év telt el, biztonsággal kijelenthető, hogy 2025 előtt nem találkozunk vele.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár