Chucyk-t nemrég letartóztatták Mexikóban

Chucyk-t nemrég letartóztatták Mexikóban

A kis gonosztevő kezében még kés is volt.

Pár nappal ezelőtt a mexikói rendőrség őrizetben vett egy állítólagos gyanús személyt, aki fényes nappal késsel a kezében riogatta Monclava városának lakóit. Ez eddig még nem is lenne fura, de a képek alapján az elkövető egy nagyjából fél méter magas baba volt, egy jól ismert horrorfilmből.

Nyilván a kis gézengúz nem önszántából állt ki az utca szélére. Mint kiderült, egy helyi lakos, név szerint Carlos N, egy forgalmas központi helyre pakolta a figurát és még egy igazi konyhakést is adott a kezébe. A járókelők pedig, akik hirtelen látták meg Chucky-t, értelemszerűen halálra rémültek. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy Carlos nem volt beszámítható állapotban. Mint kiderült sokat ivott és szervezetében több drog nyomát is kimutatták. A baba segítségével pedig pénzt követelt mindenkitől és megfenyegette őket, hogy Chucky az éjjel felkeresi azokat, akik nem teljesítik a követeléseit.

Az egésznek persze egy letartóztatás lett a vége, de nem csak a felbujtó, hanem a baba is bilincset kapott. Sőt, amikor mindkettejüket bevitték az őrsre, akkor nemcsak Carlos, hanem Chucky is megkapta a saját bűnügyi fotóját. A legviccesebb az egészben, hogy a képek eljutottak a démoni baba hivatalos oldalára is, ahol csak annyit írt, hogy “Besároztak”. Azóta a #Freechucky trend elég rendesen megindult és a rajongók szerte a világon követelik, hogy engedjék szabadon a kedvencüket. 

De a bebörtönzéssel nem csak a két jómadár járt rosszul. Az ugyan tuti, hogy a kiérkező rendőröknek jó a humorérzékük, de a főnökük már annyira nem értékelte a történteket. A város rendőr-parancsnoka mindkét helyszínre érkező szervet elmarasztalta. Reméljük azért nem vesztik el a munkájukat, mert amit csináltak az egyszerűen zseniális.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár