Most húzz bele, ha moziban szeretnéd látni a LoL-vb döntőjét!

Most húzz bele, ha moziban szeretnéd látni a LoL-vb döntőjét!

Egy LoL-vb döntő, egy mozi, de az élmény örök.

2023-ban egy olyan különleges mozis vetítésben lehet részed az Esport1 és az ETELE Cinema közös szervezésében, amire eddig még nem volt példa. A League of Legends-világbajnokság idei döntője nagyvászonra költözik, ahol a kényelmes székekből nézheted az év legfontosabb esporteseményének minden mozzanatát. Érdemes már most megvenni a kedvezményes árú jegyedet a fináléra, mert egyre fogynak a helyek!

Mit kell tudni az egyedülálló vetítésről?

A helyszín Budapest egyik legmodernebb mozija, ami az ETELE Plázában nyílt meg 2021 őszén. Mivel az idei Worlds Dél-Koreában kerül megrendezésre, ezért november 19-én már reggel 8 órakor megnyílnak a termek, hogy egész délelőtt pörögjenek az események az Idézők szurdokában. 

Forrás: ETELE Cinema

A legnagyobb LoL-os ütközet előtt élőben követheted az Esport1 stábjából ismerős elemzők különleges felvezetőműsorát, valamint láthatod, hogy a Riot Games milyen megnyitóünnepséggel nyűgözi le ismét az esport világát.

Röviden a legfontosabb információk a Worlds-döntő mozis vetítéséről

  • Teremnyitás: 2023. november 19. 8:00
  • Helyszín: ETELE Cinema (1115 Budapest, Etele út 68.)
  • Jegyár: 1900 Ft/fő (az első terem már betelt, de a másodikban még vannak szabad helyek!)
  • Nagyon titokzatos, de mégis ismerős vendégszereplők: IGEN!
  • Nyereményjátékok és LoL-os merchök: Természetesen!

A jegyek korlátozott számban érhetőek el, érdemes sietni a vásárlással, nehogy lemaradj erről a fantasztikus eseményről!

Kövess Minket!Gamer szótár