Ekkor érkezik az Elit alakulat és A hős alakulat folytatása

Ekkor érkezik az Elit alakulat és A hős alakulat folytatása

A premierdátum mellett új képeket is kaptunk a sorozatból.

Az Elit alakulat alighanem mindenidők legjobb második világháborús drámája. A Steven Spielberg és Tom Hanks által készített sorozat 2001-ben jelent meg és a mai napig megállja a helyét, ezért rajongók tízezrei nézik újra és újra, évről évre. Sajnos a háború másik nagy hadszínterét feldolgozó 2010-es The Pacific - A hős alakulat nem lett ennyire kultikus. De azt nem lehet elvenni tőle, hogy remekül bemutatta a csendes-óceáni csaták borzalmait, ezzel érzékeltetve azt is, hogy milyen különbségek voltak az európai háborús mindennapokhoz képest abban a régióban.

Most azonban Spielberg és Hanks visszatérnek Európába, méghozzá nem is akárhogyan: a Masters of the Air az amerikai nyolcadik légierő egyik Angliába helyezett bombázó szárnyának Németország elleni küldetéseit dolgozza fel kilenc epizódban. A projekt eredetileg az „előzményeket” követve az HBO gondozásában készült volna, ám ők 2019-ben kiszálltak, mert túl drágának tartották. Szerencsére az Apple felkarolta a sorozatot és bevállalta az állítólag 250 millió dolláros büdzsét. Ezért a Masters of the Airt az AppleTV+ kínálatában kell majd keresni.

Ezeket olvastad már?

De mikor jön a várva várt világháborús dráma? Nos, nem kell már sokat várni rá, ugyanis az első két rész 2024. január 26-án debütál és ezt követően március 15-ig hetente egy új részt adnak majd ki. A premierdátum kihirdetése mellé egyébként néhány kép is érkezett a sorozatból – ezeket az alábbi képre kattintva a galériánkban tekinthetitek meg.

Galéria

Kövess Minket!