A Deadpool 3 leállása alatt Hugh Jackman szétgyúrja magát a visszatérésre készülve

A Deadpool 3 leállása alatt Hugh Jackman szétgyúrja magát a visszatérésre készülve

Miközben a Deadpool 3 továbbra is szünetel, a Rozsomákot alakító Hugh Jackman egy új edzésvideót osztott meg, amelyből kiderül, hogy nem lopta a napot a leállás alatt.

Nagyszerű ütemben kezdtek neki a Deadpool 3 munkálatainak, a forgatásokról pedig csak úgy záporoztak a képek és a videók. Ebből derült ki, hogy biztosan örülhetünk majd egy Deadpool vs Wolverine összecsapásnak, de remélhetőleg még további látványos, érdekes és pörgős akcióval is megajándékoznak minket Shawn Levy-ék. Mindenesetre már az is óriási dolog, hogy sikerült rávenniük Hugh Jackmant, hogy ismét magára öltse Wolverine szerepét, és teheti mindezt a karakter eredeti jelmezével.

Ezeket olvastad már?

Aztán jött a szomorú hír, hogy Hollywoodban gyakorlatilag leállt a teljes iparág, miután az írók mellett a színészek is sztrájkolni kezdtek. Ennek következtében pedig számtalan alkotást fújtak le vagy küldtek kényszerszünetre. A Deadpool 3 is erre a sorsra jutott, így az összes szereplőnek hirtelen lett egy kevés szabadideje. Hugh Jackman azonban nem tétlenkedett és igyekezett megőrizni a formáját, ráadásul nem is akármilyen módon. Mialatt arra vár, hogy a SAG-AFTRA sztrájk véget érjen és visszatérhessen a munkába, intenzív módon edz, hogy a lehető legjobb formában folytathassa majd a munkát. Miközben az MCU legjobban várt 2024-es filmjének forgatása szünetel, a Rozsomák színész tartja X-Men-formáját.

A színész közzétett egy videót is, amelyben épp egy gyakorlatot fejez be, miközben viccesen fájdalmas hangokat ad ki a kamerának. Jackman és egy nő – valószínűleg a személyi edzője, Beth Lewis - ezután nevetésben törnek ki. A Deadpool 3-nak – különösen, ha a legtöbb pletyka igaznak bizonyul a sztorival kapcsolatban – szüksége lesz arra, hogy Jackman a lehető legjobb fizikai állapotban legyen, hogy Rozsomákként folytathassa a forgatásokat.

Csúszhat a Deadpool 3?

A nemrég befejeződött Writers Guild of America sztrájk – amely 148 nap után ért véget – és a folyamatban lévő SAG-AFTRA sztrájkban a Marvel Studios több projektje is érintett. A Deadpool 3 május 3-i premierdátummal rendelkezik és jelenleg komoly veszélyben van, hogyha továbbra sem sikerül dűlőre jutnia a szakszervezetnek és a stúdióknak, akkor bizony csúszni fog.

Mivel azonban a WGA nemrégiben eredményes megállapodást kötött, remélhetőleg a SAG-AFTRA is hasonló eredményeket ér el és akkor a folyamatban lévő sztrájk viszonylag hamar véget érhet. Ha ez megtörténne a következő néhány hétben, akkor a Deadpool 3. megtarthatná a 2024. májusi megjelenési dátumát.

Kövess Minket!



Gamer szótár