Wooloo: Három

Wooloo: Három "új" csapat érkezik jövőre az LEC-be

Az EMEA-régió topligájában hatalmas változások mehetnek végbe a legnagyobb szivárogtató szerint.

Egyelőre a League of Legends rajongóinak szeme Dél-Koreára, azon belül is Szöulra szegeződik, ugyanis október 9-én a Worlds Qualifying Seriest, majd október 10-étől a 2023-as LoL-vb-t rendezik meg a fővárosban. Nem minden együttes vesz részt azonban a Worldsön, nekik jelenleg is azon kell dolgozni a színfalak mögött, hogy jövőre még erősebben, még felkészültebben vágjanak bele a szezonokba, ha már idén nem jött össze az átütő siker elérése. Ebben a cipőben jár az Astralis és az EXCEL, amely együttesek végül lemaradtak az év legnagyobb esporteseményéről. LEC Wooloo szerint a MAD Lions szintén mozgolódik annak ellenére, hogy egyelőre Nisqyéknek az a legfontosabb, hogy egy tisztességes eredményt felmutassanak a vébén.

Ezeket olvastad már?

LEC-s változtatások 2024-ben a legnagyobb informátor szerint

Wooloo kapcsolatai annyira mélyen gyökereznek az EMEA-régióban, hogy szinte minden általa megosztott pletykát készpénznek lehet venni. Ha most is beigazolódik a szivárogtatónak a tippje, akkor három csapat teljesen átalakul majd a következő esztendőre.

  • A MAD Lions és a Movistar Riders összeolvad, így egy igazi spanyol szupercsapat jöhet létre. A kérdés, hogy az EMEA Mastersen ezüstérmet szerző ötösből hány játékos vándorolhat át a "nagyok" közé.
  • Az Astralis és a Karmine Corp közös ösvényen folytatja. Már évek óta ott lóg a levegőben, hogy a KC bekerüljön a topligába. Ha önállóan ez nem is jön nekik össze, akkor a merge lehet az egyik út számukra.
  • Az EXCEL mellé beszál a Giants. 2018-ban Giants Gaming néven még szerepelt a Ruin, Djoko, Betsy, Steelback, SirNukesALot ötös az EU LCS-ben, azonban a franchise-osítás után ők is elköszöntek a régió legrangosabb ligájától. Most itt a visszatérési lehetőség számukra.

A következő hetekben érdemes lesz figyelni a fenti csapatok bejelentéseit, ugyanis az üzleti társulások előrevetítik, hogy az ERL-LEC között jelentős játékosmozgások valósulhatnak meg. Az átigazolási szezon november 20-a után pörög majd fel, onnantól bármikor érkezhetnek a bomba hírek.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.