LoL: Magyar streammel és rengeteg droppal vár a 2023-as világbajnokság!

LoL: Magyar streammel és rengeteg droppal vár a 2023-as világbajnokság!

Az év legnagyobb esporteseményét az első perctől az utolsóig élvezheted magyar nyelven.

Még kettőt kell aludnod, ameddig hivatalosan elstartol a Worlds '23, az idei évben megrendezésre kerülő League of Legends-világbajnokság. A lebonyolítási rendszer megváltoztatása miatt már holnap, azaz október 9-én érdemes a hajnali órákban rátapadni a képernyőre, ugyanis egy remek NA vs EMEA-rangadóval lezárul a selejtezőszakasza a vb-nek. A Worlds Qualifiying Series az utolsó állomás a Play-Inig, azonban két dolog miatt gyakorlatilag mégis a Worlds részének lehet tekinteni: a 13.19-es LoL-frissítésen rendezik meg, valamint ugyanúgy Szöulban esnek egymásnak az együttesek, mint október 10-én a hivatalos nyitómeccsen.

Ezeket olvastad már?

Golden Guardians vs Team BDS - október 9-én reggel 6:00-tól

Az NA LCS és az LEC negyedik helyezettjeinek néhány hetük volt csak arra, hogy felkészüljenek talán a legfontosabb Bo5-re, amit az idei évben megvívnak. A győztes továbbjut a vb-re, a vesztes gyakorlatilag egyetlen széria után már utazhat is haza, mivel számára gyakorlatilag befejeződött az idei év. Mind a GG, mind a BDS megérdemelten szerepelhet ezen a mini-tornán, az egész éves teljesítményük fényében ez a minimum, ami kijár nekik. Licorice-ék esetében talán inkább benne volt a pakliban, hogy egyenes úton kijuthatnak a Worldsre, végül be kellett érniük azzal, hogy még egy összecsapáson le kell gyűrniük a riválisukat a vb-s részvételhez.

Amint befejeződik a GG vs BDS Bo5, máris hangolódhattok a Play-Inre, ahol záporoznak majd a dropok. A LoL-vb-k alatt tényleg jelentős mennyiségben lehet gyűjteni az ajándék kozmetikai tartalmakat, amelyekért a lolesports.com oldalára kell ellátogatnotok. Ha ott bejelentkeztek bármelyik világbajnoki meccsen, akkor máris megadtátok magatoknak az esélyt a kapszulákra. Természetesen ezen a felületen is a magyar adás vár rátok, ha magyar IP-ről léptek fel a felületre.

Szerinted a GG vagy a BDS nyeri meg a WQS-t?

Kövess Minket!



Gamer szótár