Megjött a Deep Fear első előzetese, amiben bekokózott cápák randalíroznak a tengerben

Megjött a Deep Fear első előzetese, amiben bekokózott cápák randalíroznak a tengerben

A víz alatt senki nem hallja a nevetésed.

Az megvan, hogy 2023 elején a mozikban már bemutatták a Kokainmedve (Cocaine Bear) című filmet, melyet Elizabeth Banks rendezett. Az egy részben igaz történetet feldolgozó alkotás volt, bár a való életben az állat, amely nagyjából 30 kg kokaint felszippantott, végül elpusztult, míg a filmben a cucc hatására rendezett ámokfutást. Mindenesetre akkor további ötletek is felmerültek, hogy a drog milyen állatok életét 'dobhatná még fel', és bizony a cápák előkelő helyet foglaltak el ezen a listán.

Ha pedig valaki azt gondolta volna, hogy pusztán a poén kedvéért gondolkoztak el a 'folytatásokon', akkor téved. Már Elizabeth is jelezte, hogy egy megfelelő koncepció és forgatókönyv esetén szívesen belevágna egy következő filmbe, de úgy tűnik mások sem tétlenkedtek ezen a téren. A Deep Fear ugyanis gyakorlatilag egy az egyben ezt az elképzelést igyekezett megvalósítani. Sőt, itt egy fokkal még továbbmentek, mivel rászánták a pénzt a produkcióra és egy vígjáték helyett egy kőkemény thrillert forgattak le, a rendezői székban pedig Marcus Adams foglalhatott helyet, akinek csupa ilyen és ehhez hasonló munkája akadt már Atomtámadás, Szekta vagy éppen Halálnak halála címmel.

A történetről egyébként röviden annyit lehet elmondani, hogy a főszereplő Naomi (Mãdãlina Ghenea). Fejébe veszi, hogy kimegy egyedül hajókázni a Karib-tengerre, mielőtt visszatérne párjához Grenadába. Természetesen jön egy vihar, és ezért le kell térnie a útról, így akad össze Joséval (Stany Copet), Mariával (Macarena Gómez) és Tomasszal (John-Paul Pace). Nem sokkal később kiderül, hogy újdonsült barátai bizony drogcsempészek, az elsüllyedt hajójukon pedig rengeteg kábítószer tart éppen a tenger feneke felé. A vízben pedig csak úgy dőzsölnek a nagy fehérek, és miért ne kóstolnának bele az új partydrogba, hogy ne maradjanak le ők sem a 'medencés buliról'. Ennek hatására elvesztik az eszüket és vad tombolásba kezdenek, hogy minden útjukba kerülő személyt vagy tárgyat felfaljanak. Íme az első trailer:

Mozikban nem vetítik, de VOD-on november 3-ától válik elérhetővé a Deep Fear.

Kövess Minket!



Gamer szótár