TV-ből a rácsok mögé? – Ezért kereste a rendőrség Papacitát, a Kőgazdag fiatalok egyik népszerű szereplőjét

TV-ből a rácsok mögé? – Ezért kereste a rendőrség Papacitát, a Kőgazdag fiatalok egyik népszerű szereplőjét

Papaszíta PSG Ogli testőreként vált ismertté a sorozatban, miközben még a csillár sem lehetett tőle biztonságban.

A Kőgazdag Fiatalok részeként szerették volna szemlélteni, hogy miként élnek azok huszonévesek idehaza, akiknek a bőre alatt is lóvé van – bár a műsor készítői nem nagyon láthattak még fényűző életmódot akkor. Persze a legtöbben valószínűleg inkább Dancsó Péter reakcióvideóiból értesültek erről a magasröptű eszmecserékkel spékelt szériáról. Helyet kapott benne az utóbbi időben egyre ismertebbé és népszerűbbé váló PSG Ogli is, aki az egyik epizódban, mert egyre többen zaklatják és követik, testőrt fogadott maga mellé.

Ezeket olvastad már?

Ekkor találta meg az ideális személyt erre a feladatra Papaszíta személyében, aki gyorsan belopta magát a szívébe és nem csak az alkalmazottja vált belőle, hanem jóbarátja is. A 43 esztendős férfit „a legrúgóképesebb testőrként” aposztrofálta Ogli a műsor követőinek, miután Papaszíta önvédelmi mozdulatokat igyekezett bemutatni, és az egyik ilyen alkalommal szimplán lerúgta munkaadójának 10 millió forintot érő csillárját.

„Épp ezért szeretem Papaszítát. A legrúgóképesebb pacek a világon. Még a tízmilliós csillárt is szó nélkül lerúgja.”

A rendőrség honlapján nemrég megjelent, hogy sikkasztás miatt keresik Papaszítát, mostanra viszont lekerült ez a bejegyzés, így tehát az elfogatóparancs érvényét vesztett és nincs már körözés a férfival kapcsolatban. PSG Ogli egy Instagram sztoriban gyorsan tisztázta is a helyzetet és elmondása szerint egy félreértésről van szó csopán. Papaszítát elvileg egy közlekedési kihágás miatt büntették meg (pénzbírságot kapott) öt évvel ezelőtt, amit mivel nem fizetett be, kiadták ellene az elfogatóparancsot.

„Tizenkét percembe telt, elutaltam az összeget, és lekerült a körözésem.” – mondta a videóban a testőr.

Borítókép forrása: origo.hu

Kövess Minket!



Gamer szótár