Batman vs. Sub-Zero - Egy DC vs. Mortal Kombat film ötletét dobták be a Warnernek

Batman vs. Sub-Zero - Egy DC vs. Mortal Kombat film ötletét dobták be a Warnernek

Azért az egyszer igaz, hogy egész érdekes lehetőségek rejlenek ebben a crossoverben.

Azt már évtizedek óta tudjuk, ha verekedős-játékról van szó, akkor a Mortal Kombatot nem lehet megkerülni. Viszont az utóbbi években a DC üdvöskéje, az Injustice is egész szép szeletet harapott ki ebből a tortából. Ha pedig kicsit megforgatjuk a dolgokat, akkor a DC filmes-univerzuma, még az utóbbi évek ellenére is, tekintélyes és nagyszerű darabokat rejt. Ezen a színtéren pedig az MK fel tud mutatni egy ezeréves kult klasszikust meg pár rosszul sikerült próbálkozást. Viszont a 2021-es reboot náluk is jól sikerült. Szóval valamilyen szinten mindkét világ jól muzsikál és Jeremy Adams fejében pedig előkerült, hogy mi lenne, ha egymásnak eresztenék azokat.

Erre persze volt már példa. A 2008-as Mortal Kombat vs. DC Universe egy teljesen átlagos spin-off játék volt, ami ment egy erős közepeset. Aztán Scorpion, Sub-Zero meg Raiden ott volt az Injustice: Gods among us epizódjában. Míg a Mortal Kombat 11-ben Joker és Peacemaker is tiszteletét tette.



Az eredeti elképzelés egyébként animációs-filmet takart. De sajnos a Warner Brothers úgy tűnik, hogy eddig nem harapott az ötletért. De James Gunn már többször elmondta, hogy a hivatalos kánonba ilyen alkotásokat is akar majd. Szóval miért ne találkozhatna a két univerzum?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár