Premierdátumot és előzetes is kapott a Valami Amerika sorozat

Premierdátumot és előzetes is kapott a Valami Amerika sorozat

Az előzetes alapján viszont nem sok minden köszön vissza a filmek hangulatából, de lehet éppen ettől lesz jó.

Ez nem véletlen, hiszen nem a Herendi Gábor által rendezett trilógia folytatásáról van szó és még csak nem is azok sztoriját igyekeztek újra, modernebb köntösben elmesélni szerencsére. A Valami Amerika sorozat nem egészen egy hét múlva, október 18-án debütál az RTL+-on. Szűk egy esztendővel indult útjára az RTL saját fejlesztésű streamingplatformja, és a tervek szerint számos hazai készítésű alkotással szeretnének életképesnek bizonyulni az olyan platformokkal szemben, mint a Netflix, HBO Max vagy a Disney+. Korábban például a Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Királyhoz hasonlóan erős széria lehet ez is, de okosabbak csak a bemutató után leszünk.

Ezeket olvastad már?

A történet szerint a széria a filmekből megismert világban játszódik, de teljesen új főszereplőket kapunk. Ezúttal egy új testvér-trió sztoriját állították közzépontba, megismermerhetjük majd jobban Marcit (Ember Márk), Zitát (Trill Beatrix) és Balázst (Király Dániel). A legfiatalabb testvérek, Marci és Bala között fennálló konfliktus is nagyobb hangsúlyt kap, mivel az egyikük egy szép nagy summával lóg egy maffiavezérnek. Természetesen a tesók összefognak és együtt próbálnak meg kimászni a csávából. A végső megoldás azonban egy nagyszabású és látványos tehetségkutató, ahol helyt kell állniuk, ha meg akarják úszni a dolgot.

A sorozatban lesznek majd régi és új szereplők is és akárcsak a filmekben, a zene itt is hangsúlyos szerephez jut, sőt a showbiznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek majd a nézők. A Valami Amerikai széria főcímdalát nem más, mint hazánk egyik legnépszerűbb előadója, Azahriah írta és énekelte fel. A 10 epizódos első évad október 18-án mutatkozik be, méghozzá dupla-epizóddal, ami után hetente érkeznek majd az RTL+-ra az új részek.

Főbb szereplők: Ember Márk (Marci), Trill Beatrix (Zita), Király Dániel (Balázs), Csuja Imre (Bala), Eke Angéla (Yvett), Thuroczy Szabolcs (Viktor), Faragó András (Mónika), Udvaros Dorottya (Piroska), Árpa Attila (Árpa Attila), Oroszlán Szonja (Timi), Szabó Győző (Ákos), Soltész Rezső (Soltész Rezső), Brasch Bence (Zénó), Földes Eszter (Vivi), Fazakas Júlia (Angi), Kálloy Molnár Péter (Kollár Dénes), Staub Viktória (Karola), Adányi Alex (Adonisz), Takács Zalán (Böfi), Harsay Gábor (Sándor).

Kövess Minket!



Gamer szótár