Kevin Feige elszólta magát? - A Secret Wars után jöhet az MCU reboot

Kevin Feige elszólta magát? - A Secret Wars után jöhet az MCU reboot

Annyira szeretnénk ha ez igaz lenne.

Sajnos be kell vallanunk, hogy az Endgame óta az MCU még jóindulattal is csak bukdácsol. A filmek nem hozzák azokat a mozijegy eladási számokat, mint a korábbi fázisok. A sorozatok pedig jobbára épphogy felférnek vagy teljesen leszorulnak a Top 10-es Nielsen listákról. A rajongóknak nem tetszik az új irány. A legtöbbünknek elege lett abból, hogy a kedvenc karaktereinket lebutították vagy teljesen lecserélték csak azért, mert fontos volt átnyomni a politikai üzenetet, amit az utóbbi években képvisel a Disney. Persze ennek az lett az eredménye, hogy a bevételek erősen megcsappantak és a legutóbbi hírek szerint a Disney+ előfizetők száma folyamatosan csökken. Márpedig erre megoldást kell találniuk, hiszen már a vállalat részvényei is elkezdtek zuhanni.

Persze lehetséges lenne mindent jó irányba terelni. A fanok számtalanszor elmondták már, hogy mit akarnak látni. Amit most úgy tűnik, hogy végre Kevin Feige is megértett:

“Az Avengers: Secret War után le kell metszeni mindent, ami nem működik és meg kell tartani azt, ami viszont igen vagy vissza kell hozni azokat, akikről azt hittük, hogy már soha nem látunk.”

Csak egy rövid gondolkodás után, hogy ez mit is jelenthet. Visszatérhet Vasember és Amerika Kapitány. Vélhetően egy másik színésszel, hiszen Chris Evans és Robert Downey Jr. is azt nyilatkozta, hogy végeztek a szereppel. Az olyan sorozatok pedig, mint a She-Hulk, a Secret Invasion vagy az Echo vélhetően kaszát kapnak. Persze ez egyelőre még csak teória, de ha pár hét múlva a Marvels megbukik a mozikban, márpedig minden bizonnyal meg fog, akkor nagyon valószínű, hogy valami drasztikus lépést látunk majd. Reméljük.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár