Végre megcsodálhatjuk az élőszereplős Avatar: Az utolsó léghajlító sorozat főszereplőit

Végre megcsodálhatjuk az élőszereplős Avatar: Az utolsó léghajlító sorozat főszereplőit

Néhány további információ is kiderült a szériával kapcsolatban.

Az utolsó léghajlító (Avatar: The Last Airbender) franchise 2005-ben tűnt fel a képernyőkön először, akkor a Nickelodeon jóvoltából kaptunk egy három szezonon át tartó animációs sorozatot, majd 2010-ben egy egész estés filmet is elkészítettek, amely végül csúnyán elhasalt, hiszen a kritikusok és a nézők is egyöntetűen a sárba tiporták, miközben pénzügyileg nem teljesített olyan rosszul: 150 millióból készült és végül 320 millió dollárt hozott a konyhára.

Ezeket olvastad már?

A Netflix mindenesetre most úgy gondolta, hogy az élőszereplős verzióval még van keresnivalójuk. A streamingszolgáltató éppen ezért nekilátott egy új szériának, az első képeket pedig már be is mutatták a produkcióból. Az első fotókon az alábbi karakterek és színészek tűnnek fel: Daniel Dae Kim, mint Ozai, a Tűz Ura, Paul Sun-Hyung Lee, mint Iroh tábornok, Ken Leung, mint Zhao parancsnok, Dallas Liu, mint Zuko herceg és Elizabeth Yu, mint Azula hercegnő.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez – itt épp Aang (Gordon Cormier) látható!

Korábban bemutatták már Aang-ot (Gordon Cormier), Katarát (Kiawentiio), Sakkát (Ian Ousley) is.

Az "Utolsó léghajlító" élőszereplős változatának jelenleg nincs premierdátuma, de minden bizonnyal 2024-ben debütál a streamingszolgáltató kínálatában. Az első évad nyolc epizódból áll majd. Az animációs változathoz hasonlóan ebben a szériában is Aangot, az utolsó léghajlító kerül majd a figyelem középpontjába, aki arra készül, hogy beteljesítse Avatárként a végzetét, és békét hozzon a Tűz Nemzete által vívott háborúval sújtott világra.

Az utolsó léghajlító rajongóinak jó dolga lesz a következő időszakban, ugyanis a Netflix-sorozat mellett az "Avatar" alkotói, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko egy animációs filmen is dolgoznak, amely Aang és barátai történetét folytatja az Avatar Studios égisze alatt, a film premierje pedig 2025 végén várható.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár