Vilmos herceg kiborult és elfogadhatatlannak tartja a Netflix ötletét

Vilmos herceg kiborult és elfogadhatatlannak tartja a Netflix ötletét

Szerinte abszolút nem helyes, amit édesanyjával tettek a sorozat kedvéért.

A korona sokak kedvence, hiszen nagyszerű módon mutatja be a brit királyi család életét, ráadásul a főszerepet a ritka nagy népszerűségnek örvendő, bár sajnos tavaly elhunyt Erzsébet királynő kapja benne. Rajta kívül pedig további fontos személyek is feltűnnek még, köztük az 1997-ben autóbalesetben életét vesztő Diana hercegnő is, azonban az ő nem a hétköznapi módon jelenik majd meg a záró évadban.

Ezeket olvastad már?

A Netflix bejelentéséből derült ki, hogy a hatodik lesz egyben az utolsó szezonja a szériának. Továbbá néhány képkockával is kedveskedtek a rajongóknak, viszont ezek nem mindenkinél arattak osztatlan sikert. Sőt, a királyi család egyes tagjai teljes mértékben felháborodtak azon, hogy Diana hercegnő szellemként tűnik majd fel a képernyőn. Egy közeli barát nyilatkozata szerint

„Vilmos herceg teljesen rosszul van a ténytől, hogy édesanyja szellemként fog megjelenni a sorozatban.”

Elmondása szerint a herceg ízléstelennek és bántónak tartja, hogy a Netflix most már nem először használja ki és alázza meg Diana hercegnőt. Emiatt pedig esze ágában sincs megnézni a záróévadot. Vilmosnak egyébként Harry herceggel is van némi problémája, mivel édesanyjuk „nevének bemocskolása ellenére” még mindig partnerként tekint a cégre, és ennek gyümölcseként jelenhetett meg 2022-ben a Harry és Meghan című dokumentum-sorozat a streamingplatformon – ebben több vádat is megfogalmazott a családja ellen.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

A család többi tagja és III. Károly sem nyilatkozott még A korona befejező szezonjáról, amely novemberben debütál majd a Netflixen.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN