Ekkor érkezik Netflixre az év legjobb (?) filmje!

Ekkor érkezik Netflixre az év legjobb (?) filmje!

Két hetet sem kell várnod a streaminges premierre.

2023 úgy vonul majd be a történelemkönyvekbe, mint az év, amikor a szuperhősfilmek bukást bukásra halmoztak. Sem a DC, sem a Marvel nem lehet elégedett a bevételi statisztikákkal, azonban mindig lehet találni tűt a szénakazalban. Ezúttal a Sonyt illeti meg a dicséret, akik a Pókember-jogokból kipréselték a maximumot, ugyanis olyan elképesztően izgalmas, látványos és minden tekintetben grandiózus alkotást tettek le a Spider-Man: Across the Spider-Verse (Pókember: A pókverzumon át) képében, amire garantáltan emlékezni fog még évekkel később is mindenki, aki már látta. Az animációs Oscar-díj legnagyobb esélyese jelenleg IMDB-n 8,7 ponttal a valaha volt legjobb filmek listáján a 22. helyet (!!) foglalja el (amelynek köszönhetően ez most a #1 animációs film, ami valaha készült), kérdés nélkül egy igazi mesterműről van szó.

Ezeket olvastad már?

2023. október 31.

Mivel a Sony égisze alatt dolgoztak az animátorok, ezért nem a Disney+-on kell keresned majd a Spider-Man: Across the Spider-Verse-t, hanem Netflixen. A világ jelenleg még mindig legnépszerűbb streaming platformjára 2023. október 31-én érkezik Miles Morales és csapata, hogy halloween estéjén belopják magukat az otthonokba. Mivel november 1-je munkaszüneti nap, ezért ne is keress kifogást, kedden leülsz és megnézed először vagy akár sokadik alkalommal ezt a szinte tökéletes "mesét", ami 2 óra 20 perces játékidejével lehet elsőre kicsit soknak tűnik, de minden perce aranyat ér.

Ha már Spider-Man, akkor mindenképp nézd meg a Marvel's Spider-Man 2 videós kritikát, ugyanis a PlayStation 5 exkluzív játék, hasonlóan Miles Morales legutóbbi kalandjához elképesztően pazar lett.

Kövess Minket!



Gamer szótár