Ezek a legjobb Star Wars sorozatok az IMDb szerint! - Egyetértesz velük?

Ezek a legjobb Star Wars sorozatok az IMDb szerint! - Egyetértesz velük?

Az élőszereplős Star Wars-sorozatok évadzáróit mindig is nagy lelkesedéssel várták világszerte. A Mandalorian-tól a Boba Fett könyvéig ezek a sorozatok izgalmas történeteikkel és szerethető karaktereikkel belopták magukat a nézők szívébe és képzeletébe.

Egy friss tweetnek köszönhetően kiderült, hogy miként teljesítettek az élőszereplős Star Wars sorozat évadzárói, és ehhez az IMDb-értékeléseket hívták segítségül, hiszen ez a portál még mindig az egyik legmeghatározóbb weboldalnak számít ebben a témában. Az IMDb a filmek és tévéműsorok népszerű online adatbázisa platformot biztosít a nézők számára, hogy értékeljék és véleményezzék kedvenc sorozataikat.

Ezeket olvastad már?

Merüljünk el az értékelésekben, és nézzük meg, hogyan teljesítettek ezek az epikus finálék az IMDb látogatói szerint:

3. Obi-Wan Kenobi 1. évad fináléja – 8.4/10

Az Ewan McGregor főszereplésével készült Obi-Wan Kenobi-sorozatot nem véletlenül várták olyan nagyon sokat, hiszen visszatért benne a képernyőre egy ikonikus szereplő is. A Jedi-mesternek meg kell mentenie a fiatal Leiát, miután elrabolják, miközben a birodalmi inkvizítorok és egykori padawanja, aki idő közben átállt a sötét oldalra, is a nyomába szegül.

2. Andor 1. évad fináléja – 9.1/10

Nem sokkal maradt le a Mandalóri első évadának utolsó epizódjától az Andor befejező része, legalábbis, ami az első szezonját illeti. Mindezt úgy, hogy még le sem vetítették hivatalosan a Rix Road címet viselő finálét, de úgy tűnik a rajongók már most elkönyvelték annak sikerét. 2024-ben pedig jön a folytatás, ami nem véletlen, hiszen nagyon sokat megszerették Cassian Andort történetét, amely gyakorlatilag a Star Wars 'Rogue One' előzménysorozataként szolgál. Egy veszélyekkel, megtévesztéssel és intrikákkal teli korszakban Cassian neki vág egy kalandnak és talán még maga sem sejti, hogy végül ezáltal válik belőle a lázadók hőse.

1. The Mandalorian 2. évad fináléja - 9.8/10

A Mandalorian a debütálása óta hatalmas sikert aratott, és ez alól a második évad fináléja sem volt kivétel. A történet folytatása lenyűgözte a rajongókókat és az utolsó epizód a második szezonból elképesztően jól teljesített, Din Djarin és Grogu utazásának epikus lezárása, mielőtt belevágtak volna a harmadik szezonba, 61 ezer szavaz után majdnem maximális pontszámot ért el. Gyakorlatilag a második helyet is ez a széria vitte el, ugyanis az első szezon Redemption című befejező epizódja szintén elképesztően népszerűnek bizonyult, amit a nézők 9.2-es pontszámmal háláltak meg.

Szavazz, hogy neked melyik finálé jött be a legjobban!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Neked melyik élőszereplős Star Wars sorozat fináléja jön be a legjobban?

  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %