Végre sikerült elkapni Matthew McConaughey zaklatóját

Végre sikerült elkapni Matthew McConaughey zaklatóját

A sztárok élete sem mindig játék és szórakozás.

Néha bizony sajnos előfordul, hogy valaki már beteges szinten rajong a bálványáért, és ezeknek általában nem szokott jó vége lenni. Most az Oscar-díjas Matthew McConaughey-nek is ezzel kellett szembesülnie, mert egy rajongója átlépett egy bizonyos határt. Bírósági úton hiába szerzett egyébként öt évre vonatkozóan távolságtartási végzést egy hölgy ellen, az illetékes mégsem tágított. Kéretlen üzeneteket küldött a színésznek, továbbá perekkel is megfenyegette, mert olyan tévképzete volt, hogy kapcsolatban vannak.

Ezeket olvastad már?

McConaughey-nek azonban a fülébe jutott, hogy a nő, annak ellenére közös fotólehetőségre is jogosító jegyet váltott a Los Angeles-i könyvbemutatójára, hogy jó pár száz kilométerre lakik a helyszíntől. Ezért értesítette a bíróságot, mert nem szeretett volna találkozni vele és egyébként is kitudja, hogy mi jár a fejében a nőnek. A sztár egyébként gyerekeknek szánta új olvasmányát és a Just Because címet visel. A bemutatón pedig emiatt sok gyerek is tiszteletét tette, szóval az ő biztonságukat fokozottan védeni akarta a színész.

'Múzsája' végül csak elutazott a helyszínre és megjelent a bemutatón, de erre már a rendőrök is fel voltak készülve, és amikor betoppant el is vezették őt.

Kövess Minket!



Gamer szótár