Az európai LoL egyik legnagyobb sztárja új csapatban folytathatja

Az európai LoL egyik legnagyobb sztárja új csapatban folytathatja

A kelet-közép európai League of Legends legnagyobb alakja csapatváltás előtt áll a bennfentes információk birtokosai szerint.

Ha az EMEA (korábban EU) valaha volt legjobb League of Legends esportolóit kell felsorolni, akkor kérdés nélkül mindenki az első helyre helyezi Capst. A még mindig csak 23 éves legenda a régió abszolút királya, aki mind a Fnatic, mind a G2 Esports csapatával Worlds-döntőt játszott. A második helyre többen pályáznak, mint Bjergsen, Jensen, Jankos vagy Mikyx, de a többség egyetért abban, hogy Perkz az, akinek kijár a virtuális dobogó második foka. A horvát zseni midesként és ADC-ként egyaránt bizonyította már tehetségét, tagja volt a világbajnoki döntős G2-nak, valamint képes volt megnyerni az NA LCS-t a Cloud9 tagjaként. A leakerek szerint eddig tartott Luka Perković és a Team Vitality közös útja, a francia csapat jelenlegi arca 2024-ben már máshol kattintgat majd.

Ezeket olvastad már?

Mi lesz veled Perkz?

Hiába próbáltak meg minden pénzt beleölni egy szupercsapatba a tulajdonosok és befektetők, a VIT-projekt több alkalommal is elbukott úgy, hogy végig Perkz volt a középső ösvényes. A jelenlegi tervek szerint teljes rebuildbe kezdenek a Méheknél, ugyanis Bo helyett Daglas lesz majd, aki betölti jövőre a dzsungeles szerepkört. Az biztos, hogy a veterán midesnek nem lesz nehéz dolga, ha csapatot szeretne találni, ugyanis Jankoshoz vagy Odoamnéhoz hasonlóan elég szép eredménylistával és marketingértékkel büszkélkedhet ahhoz, hogy megérje neki kifizetni a tekintélyes összegeket azért, hogy magára öltse az új klubjának mezét.

Szerinted merre talál majd új orgot magának Perkz?

Kövess Minket!



Gamer szótár