Pénteken jön a Disney+-ra a legújabb egész estés Bosszúállók film

Pénteken jön a Disney+-ra a legújabb egész estés Bosszúállók film

Zseniális kedvcsinálót kapott a LEGO Marvel Avengers Code Red.

A Marvel-moziverzumának bemutatását követően ékes gyémántként ragyogott fel a horizonton a Bosszúállókat felvonultató produkció, melyet aztán további 3 követett még. Végül a negyedik fázist lezáró Végjáték a hihetetlen akciójeleneteknek és érzelemdús történetének köszönhetően a mai napig az egyik, ha nem a legjobb szuperhős filmnek számít.

Ezeket olvastad már?

Ha pedig ezt ötvözik a Legóval, akkor ismét egy nagy durranásra lehet számítani, hiszen mind a videójátékok, mind az animációs filmek terén kellemes időtöltésnek számít egy-egy ilyen alkotás megtekintése vagy végigjátszása. A Marvel Entertainment pedig most bemutatta a következő projektjét, amely a LEGO Marvel Avengers Code Red címet viseli. A különkiadás kizárólag a Disney+-on lesz majd elérhető, és a sztori szerint a Bosszúállók összeállnak, hogy leszámoljanak a Gyűjtővel (The Collector). A trailerben feltűnik a klasszikus szereplőgárda, köztük Vasember, Thor, Hulk, Fekete Özvegy, Fekete Párduc, Amerika Kapitány (neki két változata is), és egy besorozott Rozsomák is.

A trailerben a főellenség, nevéhez méltóan, ritka hősöket próbál összegyűjteni és bebörtönözni, a listáján pedig a Bosszúállók is helyet kaptak. Ahogy a Bosszúállók csapdába esnek, meg kell építeniük a kiutat, és útközben még több gonosztevőt kell elagyabugyálniuk. Az animációs film szinopszisa szerint a LEGO Marvel Avengers Code Redben a Bosszúállók összegyűlnek, hogy megünnepeljék legújabb győzelmüket, de az bulit megzavarja Fekete Özvegy apjának, Red Guardiannak a rejtélyes eltűnése. Amikor azonban a csapat végre rájön, hová vitték őt, egy új, veszélyes ellenséggel kell szembenézniük, akihez foghatóval eddig még soha nem találkoztak – természetesen a Lego-filmekre jellemző humor most sem maradhat el.

A LEGO és a Marvel legújabb együttműködésén kívül a játékgyártó cég vadonatúj készletekkel és különlegességekkel is kedveskedetta rajongóknak, nem is olyan régen pedig a legendás 1993-as Jurassic Parkot is újragondolták LEGO Jurassic Park: The Unofficial Retelling címmel. Ebben a 22 perces animációs filmben Ian Malcolm (Jeff Goldblum) a fő mesélő, így a néző új perspektívából ismerheti meg a klasszikus történetet. A Peacock különkiadását október 10-étől már meg lehet tekinteni.

Eközben a LEGO Marvel Avengers: Code Red október 27-én debütál a Disney+ kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár