Címet vált és csúszik a következő Mission: Impossible

Címet vált és csúszik a következő Mission: Impossible

Sokat kell még várnunk Tom Cruise következő kalandjára.

A Mission: Impossible - Leszámolás, 1. rész az Oppenheimerrel és a Barbie-val egy időben jelent meg a nyáron a mozikban, ez pedig felért egy halálos ítélettel a filmnek. Tom Cruise legújabb kalandja egyszerűen nem hozott eleget a konyhára, hiába dícsérték az akciójelenetei miatt a kritikusok.

De ettől még nem áll le a széria. Hiszen ahogyan a 7. rész címéből is kiolvasható, jönni fog a történet közvetlen folytatása. A két filmet ráadásul egyszerre is forgatták, szóval tényleg nem lenne értelme kukázni, amikor már rég készen áll és a legnagyobb probléma az előző résszel csupán a premier dátum volt.

Ezeket olvastad már?

Ennek ellenére a Paramount Pictures úgy döntött a hírek szerint, hogy némi változást fognak eszközölni a 8. rész kapcsán. Először is, valamilyen furcsa indíttatásból úgy döntöttek, hogy nem Leszámolás, 2. rész lesz az alcím, hanem valami más. Azt nem tudni, hogy micsoda, de esélyes, hogy nem mostanság fogjuk megtudni. Ugyanis ezzel együtt a premiert is eltolták egy évvel: a film 2024. június 28. helyett 2025. május 23-án kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár