Mutatjuk mire számíthatunk a Netflixes One Piece második évadában

Mutatjuk mire számíthatunk a Netflixes One Piece második évadában

A Szalmakalapos-Kalózok útra kelnek, hogy elérjék az álmaikat.

Most már hivatalosan ki lehet jelenteni, hogy Netflix megtörte az átkot és a One Piece adaptációja, 2023 egyik legnagyobb sikere volt. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a készítők egy lépést sem tehettek Eiichiro Oda beleegyezése nélkül, így a történet kb. egy az egyben az, amit az animében láthattunk. Emellett látható, hogy a színészek iszonyatos mennyiségű időt és energiát áldoztak arra, hogy eggyé váljanak az általuk játszott karakterrel. Sőt, mint kiderült, Emily Rudd, Inaki Godoy és Makkenyu már gyerekkoruk óta rajongói a sorozatnak, ami semmiképp nem hátrány. Nemrég pedig az is kiderült, hogy a Netflix felvonta a zöld zászlót, igent mondtak a második évadra. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy mire számíthattok abban. Figyelem, ezután a sor után kisebb spoilerek jöhetnek szembe!

Az Arabasta Arc

Az első évad végén Luffy, Zoro, Nami, Usopp és Sanji letette a fogadalmat, hogy megvalósítják az álmaikat és hivatalosan is ők lettek a Szalmakalapos-Kalózok. A következő évadban majdnem biztos, hogy az Arabast Arc lesz az alap, ami az animéből nagyjából 100 részt ölel fel. A Going Merry és a csapat megint ellátogat majd pár szigetre és a kalandjaik során új barátokat szereznek. Egyre jobban megismerik, hogy is működik a Világkormány és a Tengerészek szervezete. Egy egész bűnszervezet lesz az ellenfelük és persze a legénység is nagyobb lesz, mire a végére érünk a dolgoknak.

Whiskey Peak

Az első állomás egy kis városhoz vezet, ahol egyből megismerjük az ellenfelet. Persze az egész most nem csak egy csapat kalóz, hanem egy kiépült bűnügyi szervezet, a Baroque Works. Róluk már volt szó, amikor Zoro egy emlékében megjelent Mr. 7, aki pillanatok alatt felvette a néhai előtagot. Whiskey Peak-en szembejön Mr. 9 és Ms. Wednesday, akikről nagyon gyorsan kiderül, hogy akartuk ellenére vannak a Baroque kötelékében. Ms. Wednesday egy távoli sziget, Arabasta királyának lánya, akinek segítségre van szüksége.

Little Garden

A következő állomás egy érintetlen sziget, ami tele van dinoszauruszokkal. Persze nem ez az egyetlen látnivaló. Amikor a csapat odaér egyből észreveszik, hogy két óriás csatázik életre-halálra. Később kiderül, hogy ez a párbaj már lassan 100 éve megy.

Drum Island

Nami elkap valami kórságot és a legénység nem tud segíteni rajta. Ezért kikötnek egy szigeten, hogy találjanak egy orvost. Drum Island ugyan lakott, de nincs hivatalos kormány és az egyetlen egészségügyi tudással rendelkező ember Kureha, aki viszont az isten háta mögött lakik az asszisztensével, Tony Tony Chopperrel.

Arabasta Island

Az egész évad pedig ezen a szigeten ér majd véget. Kiderül, hogy a Tengerészek szolgálatában nem csak katonák, hanem kalózok is vannak. Megismerjük majd Luffy testvérét Ace-t, aki még segít is a csapatnak, hogy békét hozzanak a sivatagos városnak. Ahogy az várható, lesz egy ellenfél, akinek olyan hatalma van, amivel még a kapitány sem tud mit kezdeni, legalábbis először. Végül pedig az egész végén egy újabb taggal bővül a Szalmakalapos-brigád.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár