Imádják a képet, amelyen 'saját magával' fotózkodott a Stranger Things sztárja

Imádják a képet, amelyen 'saját magával' fotózkodott a Stranger Things sztárja

Káprázatos a hasonlóság, minth photoshoppal készült volna.

A Stranger Things elképesztő sikernek örvend a Netflixen, és habár az utolsó szezonjához közelít a széria, mégis jó néhány fiatal tehetségből varázsolt világsztárt. Egyike ezeknek Finn Wolfhard, aki Mike Wheelert alakítja a sorozatban – ezt követően feltűnt még az Az című horrorban és Az Aranypintyben is. Épp Párizsban járt – azt nem tudni milyen indíttatásból –, mikor az utcán leszólította egy rajongója egy közös kép erejéig, ám a 20 éves színész amellett, hogy készségesen belement a dologba, erősen meg is döbbent. Elképesztő ugyanis a hasonlóság a két fiatal esetében, nem véletlenül megy nagyot a fotó a közösségi médiában, hiszen sokan el sem tudják dönteni melyikük a színész kettejük közül.

Ezeket olvastad már?

Nem pusztán az arcvonásaik egyeznek, de a hajkoronájuk és a mosolyuk is szinte egy az egyben ugyan az. Jöttek is a kommentek, mert a rajongók egy jó része képtelen volt különbséget tenni köztük:

„Szó szerint olyan vagy, mintha a rég elveszett ikertestvére lennél.”

„Ez Finn csak két különböző ruhában.”

„Most akkor ki kicsoda?”

Színészi karrierjén túl Wolfhard a zenei pályán is kipróbálta már magát, és a Calpurnia nevű indie rockzenekar gitárosaként, valamint énekeseként is megmutatta tehetségét. A zenekar jelentős figyelmet kapott az elmúlt időszakban, debütáló EP-jük, a "Scout" pedig eléggé pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt. Tagadhatatlan tehetségével és elbűvölő személyiségével nem csoda tehát, hogy a rajongók világszerte alig várják, hogy megpillanthassák Finn Wolfhardot.

Kövess Minket!



Gamer szótár