Megindultak a találgatások a Joker 2-ből érkezett új kép láttán

Megindultak a találgatások a Joker 2-ből érkezett új kép láttán

Összegyűltek a sötét fellegek a főszereplő feje felett, aki ezt láthatóan élvezi.

Ha van olyan karakter a képregények világában, akit komplikált parádésan vászonra vinni és hatalmas kihívást jelent egy színésznek, akkor az nem lehet más, mint Batman legfőbb ellensége, Joker. Többen is megpróbálkoztak már pedig vele, és miközben Jack Nicholson, valamint a néhai Heath Ledger szenzációs munkát végzett az őrült bohóc megformálásával, addig például Jared Leto ezen a téren elbukott. Aztán jött 2019-ben a Joker című film, melyben Joaquin Phoenix játszhatta el a címszereplőt. Nagyszerű módon sikerült bemutatni akkor ezt a figurát, és ennek, valamint Phoenix játékának köszönhetően – Oscar-díjat is kapott érte – hatalmas sikert aratott az alkotás.

Ezeket olvastad már?

A folytatás tehát már akkor biztosnak tűnt, azóta pedig már tudjuk, hogy valóban megvalósul a második felvonás is, amely a Folie à Deux alcímet viseli. A következő epizódban már Harley Quinn is szerepet kap, ráadásul egy jó ideje már az is kiderült, hogy Lady Gaga bújhat majd 'Joker szerelmének' a bőrébe. A film rendezője, Todd Philips pedig most egy újabb képet tett közzé a filmből, méghozzá azért, mert ezen a napon, október 4-én mutatták be 4 esztendővel ezelőtt az Egyesült Államokban az első részt. A kép mellé egy ígéret is társult, miszerint még több mindenre számíthatunk majd a folytatásban. Ezek után mi már abban reménykedünk, hogy hamarosan egy teaserrel vagy egy teljes trailerrel is meglepnek minket a készítők, de lehet erre még egy kicsit többet kell azért várni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

Az első film egyébként érdekes egyvelege volt a fikciónak és a valóságnak, miközben a másodikról az a hír járja, hogy lesz némi musical beütése is a művésznőnek köszönhetően. A fotó láttán egyébként úgy tűnik a 'főhős' kiszabadult az Arkham fogságából – korábban olyan képet is közzétettek, amelyen lángolt az elmegyógyintézet – és emiatt élvezi ennyire a rá zúdúló esőt, miközben már tervezi társával a következő lépésüket. Egyelőre azonban maradnak a találgatások és okosabbak majd csak az első kedvcsináló videók után leszünk.

A Joker: Folie à Deux premierje jelenleg 2024. október 4-én esedékes, és ez elvileg nem változhat meg a még mindig tartó színészsztrájk miatt, miközben a forgatást már áprilisban befejezték.

Kövess Minket!



Gamer szótár