Videón, ahogy villámmal vetekszik a Discovery Channel műsorvezetője

Videón, ahogy villámmal vetekszik a Discovery Channel műsorvezetője

Szponzorált videót akart csinálni, de ehelyett csak egy sokkoló élményt sikerült összehoznia.

A Discovery Channel amerikai műsorvezetője, Forrest Galante, egy floridai mocsárban forgatott nemrég. A célja az volt, hogy egy szponzorált videó keretében bemutasson pár hasznos kütyüt túrázáshoz. Azonban miközben az órájáról és a GPS-ek hasznosságáról beszélt, néhány méterrel mögötte becsapott egy villám. Galante és a kameraman is megijedtek, de szerencsére nem esett komolyabb bajuk.

Az esetet követően a műsorvezető készített egy vlogot a YouTube-csatornájára, hogy beszámoljon a sokkoló (elnézést) élményről. Bár tisztában voltak vele, hogy veszélyes lehet abban a viharban forgatni, Galante elismerte, hogy figyelmen kívül hagyta a kameramanja ezzel kapcsolatos kételyeit és hibázott. Mivel Galante háttal állt a villámnak, ezért csak a felvételekről tudta meg, hogy mi is történt pontosan. Ugyanis az egész jelenet másodpercek alatt zajlott le, így elsőre fel sem fogta azt – már a morajlást leszámítva.

Ezeket olvastad már?

„Csak a felvétel megtekintése után fogtam fel, hogy egy villám csapott be négy-öt méterrel mögöttem, ami aztán a vízen keresztül ért el hozzám és végigment a lábamon, a derekamon, a szívemen és még a számban is.” A vlog készítésekor Galante elmondta, hogy nincs komolyabb bajuk és nem kell kórházba menniük, de a lába még 40 perccel a villámcsapás után is zsibbadt volt.

Az esetről készült felvételt az alábbi videó elején nézhetitek meg:

Kövess Minket!



Gamer szótár