Egy nagy visszatérő is feltűnik A majmok bolygója: A birodalom első trailerében

Egy nagy visszatérő is feltűnik A majmok bolygója: A birodalom első trailerében

Egy rövid leírásban pedig nagyjából felvázolták, hogy mire számíthatunk a következő kalandok során.

A 20th Century Studios egy rövid teaserrel lepte meg a rajongókat, hiszen felkerült a videómegosztóra az első kis kedvcsináló a A majmok bolygója: A birodalom (Kingdom of the Planet of the Apes) című filmből. A videóból gyorsan kiderül, hogy visszatér Cornelius – aki az Andy Serkis által életre keltett Caesar fia – a közelgő folytatásban. Owen Teague korábban már beszámolt arról, hogy Serkis hogyan segített neki felkészülni a majom szerepére, ami nem ment éppen könnyen a fiatal színésznek. Szerencsére Serkis néhány tanácsa sokat jelentett Teague-nek jobban elmélyülni a karakterébe.

"A legnehezebb része az volt, hogy megtanuljam, hogyan kell egész nap jelmezben lenni, miközben egy kamera van a fejünkre szíjazva. De körülbelül egy hét után hozzászoktam, és emlékszem Andy azt mondta: 'Majd megszokod, és az első hét után már nem fogsz aggódni emiatt'. Teljesen igaza volt. A motion capture többi része meg olyan, mint amit egyébként is csinálunk, szóval a különbség az ember és a között, amit játszol, csak egy jelmez, és így nem is gondolsz rá annyira egy idő után.”

Ezeket olvastad már?

Legutóbb 2017-ben kaptunk egy felvonást a filmsorozatból, és most Wes Ball rendező (Matt Reevestől vette át a stafétabotot) ismét új életet lehel az epikus franchise-ba, amely több generációval a Caesar uralkodását követő jövőben játszódik, ahol a majmok az uralkodó faj, és miközben ők harmonikusan élnek, az emberek kénytelenek megbújni az árnyékban. Ez idő alatt egy új, zsarnok tűnik fel, aki ki akarja építeni birodalmát, emiatt egy fiatal majom olyan gyötrelmes utazásra vállalkozik, amelynek során megkérdőjelez mindent, amit a múltról tudott, ráadásul döntései fogják meghatározni a majmok és az emberek közös jövőjét.

A majmok bolygója: A birodalom szereplőgárdájában helyet kapott még Freya Allan (The Witcher), Peter Macon (The Orville), Eka Darville (Jessica Jones), Kevin Durand (X-Men Origins: Wolverine), Sara Wiseman (The Cult) és William H. Macy (Shameless) is. A forgatókönyvet pedig Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver és Patrick Aison írta. Az első trailert itt meg is tekinthetitek:

Kövess Minket!



Gamer szótár