LoL: Michael Jackson és K'Sante találkozása, avagy itt egy nagyon vagány bug

LoL: Michael Jackson és K'Sante találkozása, avagy itt egy nagyon vagány bug

Nemcsak túlságosan erős, hanem még bugos is.

A 13.19-es frissítésben még az egyik legmeghatározóbb felső ösvényesként lehetett K'Santéról beszélni, legalábbis a profi metában mindenképpen. A most zajló League of Legends-világbajnokságon hatalmas a népszerűsége a fekete harcosnak, aki egyszerre tank, assassin és bruiser is. Ez a flexibilitás, valamint a remek peelelési opciók miatt muszáj volt valamit kezdenie a Riotnak, hogy ne legyen ekkora befolyása a hősnek a legmagasabb szintű összecsapásokra. A 13.20-as patch mini-reworkölte a karaktert, azóta a kiegyensúlyozás zajlik a háttérben. Jelenleg kezd a normális szintre beállni a győzelmi aránya K'Santénak, így már csak a fejlesztőknek azt kéne megoldani, hogy ne legyen indokolatlanul bugos az egyik képessége.

Ezeket olvastad már?

K'Sante és a moonwalk

Ha megfelelő sorrendben nyomod le a gombokat, valamint kattintasz egyet az egérrel, akkor reprodukálhatod a videóban látottakat. Először a W-t kell lenyomni, majd tartani, ezután jöhet a jobb egérgomb és a "move click". Ha ezzel megvagy akkor máris láthatod, ahogy nagyon furcsa mozgással kezd el közlekedni a hős, miközben az ellenfélnek fogalma sincs arról, hogy mire készül a következő lépésével. A valóságban ilyenkor a Path Maker (W) aktív, vagyis el lehet nyomni, ha elengeded a W-t. Ennek köszönhetően a legszorosabb helyzetből is kijöhetsz úgy, hogy az ellenségnek nincs más dolga, mint Gollam módjára hatalmasakat pislogni a menekülésed után.

Ebben a nagyon furcsa állapotban az alaptámadások sem működnek normálisan, ezért brutális támadási sebességgel lehet szórni a sorozattűzre emlékeztető damot. Egy a lényeg, minden ilyen bugot csak saját felelősségre használj, ugyanis sosem tudni, hogy melyikért bannol a Riot Games!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.