Megjárta a világbajnokságot, aztán szinte azonnal kirakták őt a csapatból

Megjárta a világbajnokságot, aztán szinte azonnal kirakták őt a csapatból

Hiába teljesített remekül a 2023-as LoL-vébén az LEC idei évének legnagyobb meglepetése, mégsem tartják meg a jelenlegi ötöst a következő szezonra.

A Nyugat könnyes búcsút vett a Worlds '23-tól, ugyanis az LEC csalódást keltő svájci szakaszos teljesítménye után az NRG sem tudta megcselekedni azt, amit megkövetelt tőlük több millió rajongó. Hiába jutottak be Palafakerék a legjobb nyolc együttes közé, ott akkora pofont kaptak a Weibo Gamingtől, hogy hazáig repültek. TheShy és csapata remekül találta meg az NA LCS bajnokának gyenge pontjait, tükörsima 3-0-val várhatják az elődöntőt a kínaiak. A G2-FNC-MAD-BDS négyesből utóbbi volt az, amelyik hatalmas menetelést hajtott végre az elmúlt hetekben. Először a Golden Guardianst gyűrték le Sheóék egy Bo5-ben, majd átverekedték magukat a Play-Inen úgy, hogy az esélyesebbnek tartott PSG Talont 0-2-ről ütötték ki a továbbjutástól. A Swissben elfogyott a Team BDS lendülete, de összességében jó szezont zártak. Mégis úgy tűnik, hogy az ADC-jük nem lesz jövőre a csapat tagja, legalábbis a leakerek szerint kifelé áll a szekerének a rúdja.

Ezeket olvastad már?

Crownie elhagyja a jelenlegi csapatát (?)

Crownshotként szerzett magának hírnevet, de Crownie-ként ért fel majdnem a csúcsra a veterán lövész. A tavaszi szezonban végül az ezüstéremmel kellett beérnie, de így is képes volt megmutatni a mezőnynek, hogy az egyik legjobbja saját szerepkörében. Lehet a csapatváltás mögött az is meghúzódik, hogy Crownie a világbajnokságon látványosan nem tudta felvenni a versenyt sem az ázsiai, sem a többi nyugati vetélytársával. Nagyon nem találta a helyét az ösvényfázisban, majd elképesztően alacsony sebzéskiosztást tudott csak produkálni, még akkor is, ha a BDS egyébként jól játszott. Egyelőre nem tudni, hogy hol folytathatja pályafutását a 25 éves szlovén srác, de minden esélye megvan arra, hogy marad egy topligában, mivel régiós szinten tényleg kiemelkedőt tett le 2023-ban az asztalra.

Kövess Minket!



Gamer szótár