Hiába tette le a pajzsát, még Amerika Kapitány is visszatérhet!

Hiába tette le a pajzsát, még Amerika Kapitány is visszatérhet!

A Marvel Studios tervei között szerepel, hogy az eredeti Bosszúállókat ismét összeboronálná a jövőben – három színésszel pedig már sikerült is egyezséget kötniük.

Egyre több rajongó pártol el az MCU-tól és talán emiatt történhetett meg, hogy a Marvel Studios átértékeli a Multiverzum-saga jövőjét. Ennek egyik hozama, hogy már a régi nagy sztárokat is vissza szeretnék csábítani. Első körben Robert Downey Jr. neve merült fel, és bár Vasembert (Iron Man) elveszítettük a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) fináléjában, a multiverzum jelenleg simán lehetővé teszi a 'feltámasztását'. Rajta kívül Scarlett Johansson is visszatérhet, és bár vele is ugyanaz a helyzet, meghalt a harmadik fázis lezárásában, mégis működhet nála az előbb említett megoldás működhet, így visszakaphatnánk Fekete Özvegyet (Black Widow) is. Velük kapcsolatban annyi a fejlemény, hogy Robert Downey Jr. állítólag már alá is írt a következő filmre, miközben Scarlett kisasszony helyzete bonyolultabb. Remélhetőleg Kevin Feige teljesen elsimította a dolgokat vele, miután volt némi nézeteltérése a színésznőnek a korábbi Disney-vezérigazgatóval, Bob Chapekkel a Fekete Özvegy (Black Widow) film kapcsán, ami kihagyta a mozikat és csak a Disney+ kínálatában volt elérhető.

Ezeket olvastad már?

A következő Bosszúállók film a Titkos háborúról (Avengers: Secret Wars) szól majd, de a stúdió úgy tűnik nem elégszik meg a fentebb említett színészekkel, ezért Chris Evansot is szeretnék visszacsábítani. Ez némiképp komplikáltabb, mert ő átadta a stafétát Sólyomnak (Falcon), akit Anthony Mackie keltett életre, ezért érdekes lenne látni miként térhetne vissza az eredeti kapitány. Evans a Végjáték végén visszautazott az időben és vissza vitte a végtelen köveket és a Mjölnirt az elhozásuk pillanatába, így megakadályozta az alternatív idősíkok létrejöttét. Nem tért rögtön vissza, mert inkább feleségül vette Peggy Cartert és az ő oldalán élte le az életét. A jelenben pedig már csak a megöregedett Steve Rogerst láttuk, aki átadta pajzsát Sam Wilsonnak, amivel az Amerika Kapitány címet is neki adományozta. A másik érdekesség vele kapcsolatban, hogy korábban ő játszotta Fáklyát (Human Torch), ezért egyesek szerint ez lehet a Marvel B-terve, hiszen a Fantasztikus Négyest is fel akarják támasztani a stúdiónál.

A hírek szerint Chris Evanst is sikerült megyőzni és a Secret Wars-ban újra láthatjuk majd őt is.

Kövess Minket!



Gamer szótár