LoL: Ha látod ezt a playt, garantáltan csak fogod közben a fejed

LoL: Ha látod ezt a playt, garantáltan csak fogod közben a fejed

Mindenkinek lehet rossz napja, a zseniális támogatónak pont rosszkor jött ez össze.

Nagy meglepetésre a T1 simán kisöpörte a Worlds 2023 utolsó negyeddöntőjében az LNG Esports együttesét, így négy kínai csapat helyett "csak" három jutott el a top 4-ig. A hatalmas pofon után azonnal elkezdték ízekre szedni Scouték játékát a "szakértők", azaz azok a nézők és rajongók, akik felháborodásukat így fejezték ki az interneten. Ezeknek az elég kemény hangvételű kritikáknak csak részben volt alapjuk, azonban az sajnos tényleg igaz, hogy Hang Blitzcrankje tényleg nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Ezeket olvastad már?

A zseniális támogató mindent megpróbált, azonban még akkor sem tudott hasznára lenni a csapatnak, amikor végre betalált a Rocket Grabbel. Az alábbi videó tökéletesen összefoglalja, hogy mennyire szenvedett végig a T1 ellen az LPL 3. kiemeltje.

  • Először Hang elnyomta a Q-ját arra az Oriannára, amelyiknek aktív volt a Banshee's Veil passzívjából kapott pajzsa
  • Ezután durrantott egy ultit a Blitzcrank, ami csak és kizárólag azt a Rellt találta el, akinek minden képessége töltési időn volt
  • Hang remekül sidestepelte a saját csapattársának, Azirnak az R-jét (az Emperor's Divide-on a szövetségesek át tudnak sétálni, csak az ellenség számára áthatolhatatlan a falanx)
  • Végül ráhúzta GALÁRA Zeus Aatroxját, ami épp a második Q-ját castolta, így az LNG lövésze instant szürke képernyőre került

Természetesen nem lehet egyetlen játékos nyakába varrni a vereséget, csapatként volt sokkal-sokkal gyengébb az LNG, mint a T1. Ennek a vereségnek köszönhetően befejeződött az év Tarzanék számára, a közönség soraiból figyelhetik innentől azt, hogy 2021 után elhódítja-e ismét Kína a világbajnoki címet.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.