Fegyverrel fenyegetőzött a rendőr, amikor el akarták spoilerezni a Top Gunt

Fegyverrel fenyegetőzött a rendőr, amikor el akarták spoilerezni a Top Gunt

Súlyos következményekkel kell szembenéznie a törvény képviselőjének.

Az 1986-os Top Gun folytatása – a Top Gun: Maverick – 2022. májusában jelent meg, és hatalmas kasszasiker volt. Bekerült minden idők 15 legtöbb pénzt hozó mozifilmje közé, és 6 Oscar-díj jelölést is begyűjtött. Akkoriban a csapból is ez folyt, azonban akadnak akik máig nem tekintették meg a filmet.

A 30 éves Dominic Gaynor – rendőr – kollégája például most májusban nézte meg az alkotást, majd azzal cukkolta Gaynort, hogy elspoilerezi neki a végét. Ő erre viccesen azt felelte, hogy „nehogy spoilerezz", és „lefoglak lőni". Ezenfelül a szolgálati fegyverét is tiszttársa felé tartotta, eközben pedig nevetett. Az áldozat – Morgan Ryston – beszámolója szerint sokkoló volt a jelenet, és maradandó nyomot hagyott benne. 

Ezeket olvastad már?

A dokumentumokból kiderül, hogy Gaynor fegyverét nem Rystonra tartotta, csupán a közelébe célzott, valamint az ujja egyszer sem volt az elsütőbillentyűn. Ügyvédje szerint csupán egy munkahelyi tréfáról van szó, mely túlment bizonyos határokon. A 30 éves rendőrt végül felfüggesztették, 2 év jó magaviseletre kötelezték, valamint 100 óra közmunkát szabtak ki rá.

Szerintetek jogos a büntetés, vagy csupán egy túl komolyan vett tréfáról van szó?

Kövess Minket!



Gamer szótár