Film: Animében láthatod újra John Wicket, azaz Keanu Reevest

Film: Animében láthatod újra John Wicket, azaz Keanu Reevest

A korábbi filmek rendezője erősítette meg ezt a hírt.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb kasszasikere néhány nagyon alap dolgon nyugszik: vegyél egy vagány akcióhőst (Keanu Reeves / John Wick), töltsd meg irgalmatlan mennyiségű akcióval a vásznat, a folyamatos pörgés mellett legyenek jó kiegészítő szereplők, valamint az egészet építsd fel úgy, mintha egy elborult videójátékot néznél. A John Wick-széria nem véletlen tart már 4 epizódnál úgy, hogy készülőben van a spin-off (Ballerina, Ana de Armasszal a főszerepben), valamint egy anime is, amit maga Chat Stahelski jelentett be. Hogy van még egy mellékág? Na, igen. A The Continental: From the World of John Wick létezését egyelőre inkább felejtsd el.

Ezeket olvastad már?

John Wick animeként? Miért ne?!

Az első négy felvonás rendezője egy nemrég adott interjújában tért ki erre a különleges adaptációra.

„Alig várjuk, hogy elkészüljön. Nagyon izgatottak vagyunk, mivel a japán animék stílusában készítjük, én meg kifejezetten szeretem ezt a műfajt. A rengeteg izgalmas történet animében még jobban működhet majd, így ez a TV-s sorozat tovább bővítheti a világunkat. Az újabb dózist megkapjuk a John Wickből, és tudod mit? Baromi jó szórakozás lesz” - árulta el Stahelski.

Aki arra vár, hogy az 5. rész meghódítsa a nagyvásznat, annak még egy ideig malmozni kell az ujjaival, ugyanis a kreatív előkészítéssel egyelőre elmegy minden ideje a forgatókönyvön dolgozó csapatnak és Keanu Reevesnek. Szerencsére lesz még egy sorozat az anime mellett, ami azonban már nem a Continentalra koncentrál. Sajnos erről a projektről egyelőre szinte semmit nem árult még el a szakember, de ami késik, nem múlik.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN