Szomorú hírek érkeztek a Coyote vs Acme mozifilmről

Szomorú hírek érkeztek a Coyote vs Acme mozifilmről

Pedig beleöltek nem kevés pénzt a projektbe.

Nagyon érdekes dolgok történnek a Warner Bros. főhadiszállásának falai között, ugyanis a Batgirl után egy újabb nagy projektet helyeztek el a porosodó raktárkészlet mélyére. Hiába készítették el az utolsó képkockáig a Coyote vs Acme, azaz a Prérifarkas az Acme ellen egészestés filmet, végül sosem láthatják ezt a nézők sem a mozikban, sem a streaming platformokon. Eredetileg az HBO Max felelt volna a terjesztéséért a CGI és élőszereplős hibridnek, azonban ők sem tudnak mit tenni, ha a forgalmazó úgy dönt, hogy sosem kerülhet piacra a termék.

Ezeket olvastad már?

A főszerepben, JOHN CENA

A mostanában kifejezetten felkapottnak számító mémlegendát, pankrátort és színészt, azaz John Cenát sikerült meggyőznie a producereknek, hogy vegyen részt ebben a nagyon különös animációs-live action keverékben. A produkcióra a források szerint nagyjából 72 millió dollárt tapsolt el a Warner, ami jelentős összegnek számít még a mai viszonyok között is. 

Az élőszereplős feldolgozás 2020 decemberében kapott zöld utat a kiadótól, így gond nélkül elkezdődhetett a munka. Eredetileg 2023. július 21-ére tűzték ki a premierjét szegény prérifarkas újabb szenvedéstörténetének, azonban ezt 2022 áprilisában el kellett mozgatni, hogy ne ütközzön a Baribe-val (és az Oppenheimerrel). Soha nem készült hivatalos trailer a Coyote vs Acméhoz, ami mindenképpen aggasztó jelnek számított már a hivatalos kasza előtti hónapokban is. A Warner Bros. 90 millió dollárt bukott a Batgirllel, 40 millió dollárt a Scoob! Holiday Haunttal, most meg nagyjából 70 millió dollárt a Prérifarkassal. A veszteségek egy részét leírhatják az adójukból, de ettől függetlenül súlyos extra költségekkel kell számolniuk majd az évi mérleg során.

Kövess Minket!



Gamer szótár