A nehéz időket élő MCU, törölheti az egész Kang-vonalat

A nehéz időket élő MCU, törölheti az egész Kang-vonalat

Most már elképzelni sem tudjuk, hogy mire számíthatunk a következő években.

Kétség sem fér ahhoz, hogy a Marvel-moziuniverzum jelenleg lefelé zakatol. Egymás után kerülnek a vászonra a semmitmondó alkotások, melyeket nehezére esik élvezni annak a közönségnek, akik többek között még Vasemberen, a Fekete Párducon és a Galaxis Őrzőin nőttek fel. Tudni lehetett, hogy a Bosszúállók: Végjáték egy hatalmas csúcs az MCU történetében, azonban ideje lenne megtalálni a folytatás útját, mely szemmel láthatóan nem akaródzik összejönni.

Ezt támasztja alá az is, hogy a legújabb pletykák szerint elbocsátották a Bosszúállók: A Kang-dinasztia íróját is. Kang lett volna a következő fő gonosz, azonban most úgy tűnik, hogy megy a levesbe, és valami egészen mást kapunk helyette. Erről Joanna Robinson – író – beszélt egy interjúban.

„Megerősítették nekem, hogy Jeff Loveness – többek között a Kang-dinasztia írója – már nem dolgozik a Marvelnek. Állítólag csak a Kang sztorivonalba dolgozott, és ezeket a terveket az MCU-nál úgy tűnik elengedik" – mondta.

Ezeket olvastad már?

A film megjelenésére 2026-ban számíthattunk, most viszont kíváncsian várjuk, hogy mi lesz helyette. Reméljük minél hamarabb meglesz az út, ami sikeresen felemeli az MCU-t a méltó szintre, és újabb csodás történeteket élhetünk át ezáltal.

Kövess Minket!