LoL: Faker akkora király, hogy miatta csökkent egy hős győzelmi aránya Solo Queue-ban

LoL: Faker akkora király, hogy miatta csökkent egy hős győzelmi aránya Solo Queue-ban

A valaha volt legnagyobb League of Legends-játékos közvetett módon hatást gyakorol arra, hogy SQ-ban mivel találkozhatsz.

Vasárnap úgy döntött a háromszoros világbajnok T1, hogy itt az ideje megmutatni a kételkedőknek azt, hogy igenis ők a 2023-as Worlds legnagyobb esélyesei. Hiába állta Fakerék útját az a JDG, amelyik egyetlen Bo5-ös szériát sem vesztett idén, nem remegett meg az utolsó talpon maradt LCK-csapat játékosainak keze. A domináns 3-1 után egyre kevesebben hisznek abban, hogy bárki meg tudja állítani a valaha volt legeredményesebb LoL-ost és csapatát. A döntőben az a Weibo Gaming állhat bosszút az LNG-ért és a JDG-ért, amely ötösben ott van TheShy és Crisp, két egykori vébégyőztes. Ők nem, Faker azonban pickelte Azirt az elmúlt hétvégén, amelynek meg is lett a következménye.

Ezeket olvastad már?

Faker Azirt pickel a Worldsön, Solo Queue-ban elkezd csökkeni a hős győzelmi aránya

Mivel az Unkillable Demon King szinte tökéletesen használta a shurimai császárt, ezért úgy voltak vele az idézők, hogy ők is kipróbálják a rangsorolt meccseken ezt a mides karaktert. Hiába a lelkesedés, nagyon nem egyszerű Azirral mérkőzéseket nyerni a mostani metában. Ezért lehetett megfigyelni azt az elmúlt években (!), hogy csak a high ELO-ban pickelik a homokkatonákkal szurkálódó bajnokot, ahol inkább az 50% közeli mutatókkal találkozhattak a statisztikai oldalak böngészői. Mivel felhígult az Azirt irányító játékosok tábora, ezért sorra jelennek meg a mutatókban a vereségek.

Tanulság: ha valaki profi mérkőzésen akár 1v9-ezni tud bizonyos hősökkel, attól még Solo Queue-ban az nem lesz egy jó választás. Ha mégis szeretnéd magadat Fakernek érezni egy meccs erejéig, akkor Quick Playben vagy Draftban próbálkozz inkább, a SQ-t hagyd meg a bejáratott karaktereidnek!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.